Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Nová řada kosmetiky Nuance inspirovaná dokonalostí perel a exkluzivitou kaviáru

Privátní kosmetická značka Dr.Max Nuance rozšířila svoje portfolio o řadu Nuance Absolut Caviar and Pearl. Jedinečné složení se vzácnými extrakty z perel a kaviáru a komplexem omlazujících látek stimuluje přirozenou obnovu buněk v pleti a výsledkem je omlazená, vyplněná a rozzářená pleť. Řada obsahuje denní krém pro normální a smíšenou pleť, denní krém pro suchou pleť, noční krém, oční krém a sérum. Kosmetika Nuance je k dostání exkluzivně v lékárnách Dr.Max a na e-shopu www.drmax.cz.

Příběh kosmetiky Nuace
NUANCE se zrodila ve Francii, v „kolébce“ kosmetiky. NUANCE propojuje dva světy — svět přírody a vědy — které se navzájem obohacují. NUANCE staví na myšlence, že ty nejdokonalejší ingredience najdeme v přírodě. Ta nám poskytuje unikátní rostlinné extrakty, které jsou k pleti šetrné a zároveň jí přinášejí maximální účinek. Kouzlo NUANCE ale spočívá v tom, že dokáže tyto přírodní extrakty zpracovat tak, aby si uchovaly maximální čistotu a koncentraci aktivních látek. A to je ten jemný rozdíl, z francouzštiny [nua:ns], na kterém záleží, protože jenom nejvyšší čistota a koncentrace přináší nejvyšší účinek. Tak jako z NUANCE dělá jemný rozdíl výjimečnou kosmetiku, tak dokáže krásnou ženu změnit v okouzlující. NUANCE – jemný rozdíl, který dělá zázraky.

Denní krém pro suchou pleť
Unikátní denní krém se vzácnými extrakty z perel a kaviáru a komplexem aktivních látek dodává suché pleti výživu a potřebnou hydrataci. Tento bohatý pleťový krém intenzivně působí proti vráskám, zpevňuje pleť a zvyšuje její hutnost. Působí proti známkám stárnutí pleti a obnovuje její ochrannou bariéru. Krém dodává pleti potřebnou vlhkost, zklidňuje ji a zanechává hedvábně jemnou.

Hlavní výhody
Intenzivně pleť hydratuje a vyživuje. Působí proti projevům stárnutí. Regeneruje, remineralizuje a rozjasňuje. Obnovuje pružnost pleti.

Textura
Revoluční nadýchaná jemná struktura, která po nanesení zanechává pleť hebkou. Na pleti vytváří jemný film. Pleť se po použití neleskne.

Aplikace
Naneste přiměřené množství krému ráno na vyčištěnou pleť, nejlépe po použití séra. Jemně vmasírujte do pokožky, nechte vstřebat.

Denní krém pro normální a smíšenou pleť
Unikátní denní krém se vzácnými extrakty z perel a kaviáru vyživuje a hydratuje sušší části pokožky, redukuje sebum a čistí póry. Díky účinným látkám obnovuje cirkulaci vody v pokožce, podporuje tvorbu kolagenu a udržuje pleť hydratovanou. Na povrchu pokožky vytváří ochrannou bariéru proti škodlivým vlivům okolního prostředí a tím napomáhá zpomalovat procesy stárnutí. Pleť je
svěží, pevná a vyhlazená.

Hlavní výhody
Působí proti vzniku vrásek a redukuje stávající. Obnovuje cirkulaci vody v pokožce. Zklidňuje a hydratuje. Nevytváří na pleti mastný film.

Textura
Revoluční nadýchaná jemná struktura, která se dobře nanáší a zanechává sametový pocit. Na pleti vytváří jemný matný film. Pleť se po použití neleskne.

Aplikace
Naneste přiměřené množství krému ráno na vyčištěnou pleť, nejlépe po použití séra. Jemně vmasírujte do pokožky, nechte vstřebat.

Noční krém
Unikátní noční krém se vzácnými extrakty z perel a kaviáru a komplexem omlazujících látek rychle a účinně obnovuje pružnost a pevnost pleti. Krém dodává pleti hloubkovou hydrataci a navrací mladistvý vzhled. Aktivní látky působí přímo v buňkách pleti a během noci ji intenzivně vyživují a regenerují. Po probuzení je pleť dokonale odpočinutá.

Hlavní výhody
Posiluje pevnost a pružnost pokožky. Působí proti známkám stárnutí pleti. Hloubkově vyživuje. Regeneruje, remineralizuje a rozjasňuje.

Textura
Revoluční nadýchaná jemná struktura, která se dobře nanáší a zanechává sametový pocit. Na pleti vytváří jemný film. Pleť se po použití neleskne.

Aplikace
Naneste přiměřené množství krému večer na vyčištěnou pleť, nejlépe po použití séra. Jemně vmasírujte do pokožky, nechte vstřebat.

Oční krém
Unikátní oční krém se vzácnými extrakty z perel a kaviáru dokonale zpevňuje a do hloubky hydratuje pleť v oblasti očí. Minimalizuje tmavé kruhy a otoky pod očima a dodává pleti jasnější a mladistvější vzhled. Oční krém obsahuje vysoce účinné složky, které pleť vypínají, pomáhají vyhlazovat vrásky a bránit jejich vzniku. Pleť je v okolí očí rozzářenější, jemnější a pevnější.

Hlavní výhody
Vyhlazuje vrásky kolem očních partií. Redukuje tmavé kruhy a váčky pod očima. Podporuje tvorbu kolagenu a elastanu v pleti. Zvláčňuje a zjemňuje pleť.

Textura
Jemná, sametová struktura, která se dobře nanáší a nezatěžuje jemnou pokožku v očním okolí. Zanechává sametový pocit. Pleť je po
použití rozzářená.

Aplikace
Jemně vklepejte bříšky prstu na oční okolí. Používejte vždy ráno a večer na vyčištěnou pleť.

Sérum
Unikátní perlové sérum se vzácnými extrakty z perel a kaviáru a komplexem omlazujících látek stimuluje přirozenou obnovu buněk v pleti. Díky svému složení vyhlazuje vrásky a posiluje pevnost a pružnost pokožky. Současně pleť intenzivně vyživuje a hydratuje. Unikátní technologie pleťového séra chrání účinné látky a aktivuje je těsně před použitím. Výsledkem je omlazená, vyplněná a rozzářená pleť.

Hlavní výhody
Vyhlazuje a vyplňuje vrásky. Chrání pleť proti vnějším vlivům. Zanechává pleť omlazenou a rozzářenou. Aktivní látky se aktivují až při aplikaci.

Textura
Revoluční technologie zapouzdřených perel chrání aktivní látky, které se aktivují až při aplikaci. Po nanesení na pleť se rozpustí a postupně se uvolňují. Výsledkem je vyšší účinnost. Perlové sérum nezanechává na pleti film.

Aplikace
Naneste malé množství séra ráno a večer na vyčištěnou pleť. Jemně vmasírujte, nechte vstřebat a poté naneste pleťový krém. Pro
co nejvyšší účinek opakujte každý den.

Zdroj a foto: Nuace

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *