Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

Nejvýznamnější sportovní událost roku se blíží. Nenechte si ujít 54. ročník Super Bowlu!

Datum a místo konání této oblíbené sportovní události se sice každý rok mění, letos už však víme, že 54. ročník se bude konat 2. února na stadionu Hard Rock v Miami. Jak už bývá zvykem, program Super Bowlu je udržován v přísné tajnosti, ale tradiční začátek akce zůstává stejný, tedy 18:30 hod. amerického času. Nenechte si ujít finálový zápas dvou nejlepších týmů amerického fotbalu a sledujte živý přenos 2. února od 23:30 hod. na televizní stanici Sport1.    

Sportovní událost oslavující kulturu
V tajnosti se drží i program monumentální hudební show, které je každoročně vyhrazen poločas zápasu. Loni byla hlavní hvězdou večera oblíbená americká popová skupina Maroon 5, avšak vůbec nejsledovanější vystoupení předvedla zpěvačka Katty Perry v roce 2015, kdy její performaci sledovalo přes 120 milionů diváků. Veřejnosti bylo 27. září oznámeno, že třináctiminutovou poločasovou show budou v roce 2020 otevírat dvě latinskoamerické hvězdy, Jennifer Lopez a Shakira, které potvrdily, že chtějí svým vystoupením předat světu důležitou zprávu. „Jsem nadšená, že po boku s J.Lo budeme zastupovat Latino komunitu, která je ve Spojených státech tak důležitou součástí,“ vyjádřila se Shakira. Svou účast navíc nedávno potvrdila i Lady Gaga, což znamená jediné – opravdu velkolepou show.

Pokud byste chtěli sedět mezi 67 000 diváky, kteří dorazí fandit přímo na stadion, namastěte si kapsy, protože lístky začínají na 3 666 $.

Zpátky k míči
Loňskou sezónu ovládli fotbalisté New England Patriots, kteří si tak vybojovali v pořadí už šestý Super Bowl. V letošní sezóně vyhrál tento massachusettský klub utkání proti Steelers a Dolphins v celkovém součtu o 73 bodů ve dvou zápasech po sobě, což je čtvrtý nejvyšší bodový rozdíl ve dvou utkáních. Ačkoliv však loni New England Patriots vyhráli, letos vypadli hned v prvním kole. Nový šampion tedy nevzejde z týmu Patriots, ani z týmu Baltimore Ravens, kterého se obával jejich hlavní trenér Bill Belichick, ale z dvojice Kansas City Chiefs a San Francisco 49ers. Nenechte si ujít nejočekávanější zápas amerického fotbalu a sledujte 54. ročník Super Bowlu už 2. února od 23:30 hod. na televizní stanici Sport1.    

Věděli jste, že…
• Shakira oslaví v den Super Bowlu své 43. narozeniny?
• poločasový program je sledovanější než samotný zápas?
• Super Bowl sleduje každý třetí Američan?

Kdo nefandí, není Čech
Češi patří mezi sportovní nadšence, o čemž svědčí i fakt, že přes 40 % z nich tráví čas sledováním sportovních přenosů. Nejčastěji si pouští fotbal a hokej, následuje atletika, tenis a formule. Rok 2020 přinese spoustu atraktivních sportovních událostí a vrcholných soutěží, mezi než patří např. Formule 1, hokejové KHL, SHL, CHL i slovenská Tipsport liga, tenisové turnaje ATP250, ale také zápasy házenkářské Ligy mistrů či světových i evropských šampionátů. Všechny tyto přenosy nabízí divákům stanice Sport1.

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *