Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Josefina Bakošová otevřela nový autorský showroom Tears of Fashion

Tears of Fashion je nový showroom úspěšné české návrhářky Josefiny Bakošové, která si splnila svůj dlouholetý sen a vytvořila prostor, který je přesně podle jejich představ a snů. Místo, které je o dešti, vůni, mracích, mechu, a především o módě. Je o svobodě v oblékání, bez pravidel a mantinelů, kde se každý řídí pouze svou intuicí, místo trendů nebo nejnovějších designů.

Minimalistické košilové šaty, overaly, dámské body, mikiny, oversize kabáty a saka tvořící dohromady módní značku Josefina Bakošová najdou zákazníci v novém showroomu na místě, které bylo dlouhých 14 let známé jako galerie designu Harddecore. Tu návrhářka otevřela v roce 2006 s jasným konceptem, hledat a prezentovat nové tváře na poli českého i zahraničního designu.

„V posledních letech se v Praze objevilo spoustu nových a vzájemně si podobných designových galerií, a díky tomu jsem pocítila nutnost velké změny. Zjistila jsem, že jakákoliv podobnost s někým nebo něčím je moment, který mě přestává bavit a inspirovat. Proto jsem se rozhodla změnit nejen prodejní koncept obchodu, ale i celý interiér, název a jeho náladu. Přála bych si, aby se nový showroom stal jakousi oázou v centru Prahy, plnou klidu, harmonie a empatie. Chceme, aby si k nám naší zákazníci přišli odpočinout, odpoutat se od všudypřítomného shonu a načerpat novou energii z krásy kolem sebe,“ vysvětluje návrhářka Josefina Bakošová.

Sortiment skládající se z aktuálních i starších kolekcí, doplní šperky a doplňky, které budou citlivě vybírány tak, aby dokonale souznily se značkou Josefina Bakošová.

„Na každém konci je krásné, že něco nového začíná…“ Josefina Bakošová

Návrhářka si přeje, aby byl její showroom více otevřený lidem a její móda se tak dostala k novým zákazníkům. Ráda by u sebe přivítala i ty, kteří se v klasickém designovém obchodě cítí nepatřičně, a proto plánuje jedenkrát v týdnu organizovat neformální snídaně pro své stávající, ale i potencionální zákazníky.

Vzhled nového showroomu se zásadně liší od prostoru, kterým byl doteď. Patinu starých stěn doplňuje ostrůvek s živými květy a pohodlným sofa, převlékací kabinku z těžkého sametu ozvláštňuje zvuk deště a nespočet zrcadel, které umožní prohlédnout si vysněný model opravdu ze všech stran. Interiér, za jehož návrhem a realizací stojí architekt a scénograf Petr Bakoš, s lehkostí propojuje zvuk, obraz, vůni kadidla s černou a šedou, která se snoubí s tóny bílé a tmavě modré.

Móda pro Vary

„Chci, aby se lidé v mých šatech cítili jako hvězdy, ne jenom aby se za ně převlékali,“ říká návrhářka Josefina Bakošová o svých šatech, které se objevují na červeném koberci festivalu ve Varech.Jakou další stopu na něm letos Harddecore nechá? Dočtete se na http://harddecore.cz/blogs/decorespecial/123359361-moda-pro-vary-chci-aby-se-lide-v-mych-satech-citili-jako-hvezdy.

Zveřejnil(a) HARDDECORE dne Sobota 11. června 2016

Nový showroom Tears of Fashion najdou zákazníci na staré adrese bývalé galerie Harddecore, Senovážné náměstí 2088 na Praze 1 a své brány otevře již v polovině února 2020.

„Přijďte si společně s námi poslechnout déšť za bouře, ovonět vůni lesa nebo si nakoupit pár slz módy,“ Josefina Bakošová.

Zdroj a foto: www.josefinabakosova.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *