Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CestováníDěti

Animační klub Coolonáda v Mariánských Lázních úspěšně odstartoval

Indiánské zážitky pro vaše děti v krásném prostředí Mariánských Lázních vrátí zpět do dětských let i samotné rodiče. Naučit se střílet z luku, tančit za zvuku indiánského bubnu, pomalovat tvář bojovými barvami, ulovit bizona, vydat se na dobrodružnou indiánskou stezku a mnoho dalšího čeká na děti od 3 do 15 let v animačním klubu Coolonáda v Mariánských Lázních. Rodiče si tak mohou v klidu dopřát blahodárnou regeneraci při tradičních lázeňských procedurách založených na zdejších přírodních léčivých zdrojích, za kterými do Mariánských Lázní jezdí hosté z celého světa, nebo při wellness procedurách, masážích, relaxačních aroma koupelích a zábalech.

Nová služba pro rodiny s dětmi v Mariánských Lázních, animační klub Coolonáda, byl slavnostně otevřen v pátek 5. června 2020. Události, na které byly odhaleny podrobnosti projektu, se zúčastnilo na 60 hostů z řad představitelů města, zástupců hotelů, místních podnikatelů a dalších podporovatelů Coolonády. Den poté se již Společenských domem Casino, kde má klub své zázemí, nesl dětský smích i indiánské pokřiky. Indiánům bude věnováno celé Cool mariánskolázeňské léto.

V červnu a v září si místní i přijíždějící děti od 3 do 15 let užijí spoustu indiánské zábavy o víkendech, přes léto (od 29.6. do 30.8.2020) pak každý den: 6 dní budou probíhat programy pro děti, 1 den program rodinný. „Děti na každý den animačního programu rozdělujeme do skupin podle věku, aby bylo zajištěno přizpůsobení programu dle aktuálních zájmů dětí. Připravili jsme různorodé aktivity. Chceme dětem také ukázat co nejvíce z rozhlehlých parků a krásné přírody, jelikož Mariánské Lázně jsou právě tímto unikátní a jedinečné,“ říká ředitelka Coolonády Mirka Tlučhořová.

Program probíhá ve 2-3 blocích (9:00-12:00, 14:00-17:00, o prázdninách 2x do týdne navíc také večer od 19:00 do 21:00). Animační klub ovšem myslí i na děti mladší 3 let. Ty se mohou zapojit za účasti rodiče či chůvy. V nabídce je totiž také individuální hlídání dětí po celý den pro případ, že by si rodiče chtěli např. udělat výlet na kolech, zahrát si golf na nejstarším (v letošním roce slaví 115 let od svého založení) a jednom z nejkrásnějších hřišť u nás, nebo zajít na romantickou večeři či na večerní produkci Zpívající fontány. Hlavním smyslem Coolonády je ulevit rodičům, nechat je relaxovat, užít si dovolenou, protože o jejich děti bude postaráno. „Zájem o víkendové animační programy je hlavně ze strany místních dětí. Na léto máme již objednávky z celé republiky,“ dodává Mirka Tlučhořová.

Zdroj a foto: www.coolonada.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *