Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zvířata🎄 Vánoce

Vánoční balíčky pro zvířecí gurmány

Chcete, aby se po letošní nadílce váš mazlíček olizoval až za ušima? Zabalte mu pod stromeček chutěmi nabitý balíček dobrot od značky Fitmin. Vybírat můžete z balíčků poctivých, křupavých pochoutek Fitmin Purity Snax pro psy, nebo z bohaté vánoční nadílky, ve které vaše kočka nebo pes najde od každého něco – superprémiové granulky, výběr těch nejlepších pochoutek i šťavnaté masové konzervy, vaničky, vývary nebo kapsičky. Odměnovou vám budou jejich rozzářené oči a spokojené bříško.

Psí balíček plný dobrot
Obdarujte svého psa poctivými masovými dobrotami různých chutí od Fitminu a vyzkoušejte bohatý výběr těch nejkvalitnějších pochoutek a mokrých krmiv Fitmin Purity a Fitmin For Life. V balíčku nejdete variaci křupavých, ručně vyráběných pochoutek Fitmin Purity Snax se zvěřinou, játry a jehněčím masem, šťavnatou krůtí konzervu a masovou vaničku For Life. Nechybí ani balení superprémiového krmiva Purity Semimoist, ve kterém se snoubí chutě čerstvého jehněčího, králičího a lososového masa s rýží, jablky, hub shiitake a voňavých bylinek v poloměkkém krmivu. K balíčku navíc dostanete jako dárek vzorek doplňku stravy podporující klidné zažívání. Balíček pořídíte za 370 Kč, nyní s dopravou zdarma přes Zásilkovnu. Psí vánoční balíček naleznete ZDE

Kočičí balíček plný dobrot
Mlsný jazýček koček si žádá různorodost vytříbených chutí. Dopřejte proto vaší kočce kulinářský zážitek z lososa, tuňáka, hovězího, zvěřinového, krůtího, kachního, vepřového i kuřecího masa. To vše v pochoutkách, kapsičkách a masových vaničkách Fitmin za zvýhodněnou cenu s dopravou zdarma. A na co se mohou chuťové buňky vaší kočky konkrétně těšit? Na lososové a tuňákové křupavé polštářky, přírodní pochoutky Fitmin Purity Snax Stripes, které jsou vyrobené z těch nejlepších čerstvých surovin, šťavnatá masíčka ve vývaru nebo lahodné kapsičky a vaničky. Lepší výběr dobrot jste si pro vaši kočku ani nemohli přát. K dostání je se slevou za 312 Kč a s dopravou zdarma přes Zásilkovnu. Kočičí balíček naleznete ZDE.

Zdravé a chutné mlsání
Fitmin Purity Snax bonboniéra je dokonalý dárek pro psí labužníky, kteří milují poctivé masové pochoutky. Obsahuje všechny typy pochoutek Fitmin dog Purity Snax, které jsou přírodní, bezlepkové, plné čerstvého masa a vyrábí se pozvolným sušením, aby se zachovalo maximum živin. V dárkovém balení naleznete zvěřinové, jehněčí a kuřecí proužky Fitmin dog Purity Snax Stripes, větší křupavé jehněčí a kuřecí kostičky Fitmin dog Purity Snax Bones nebo zvěřinové a játrové dukátky Fitmin dog Purity Snax Nuggets. Stejně jako vánoční cukroví jsou i pochoutky Fitmin Snax vyráběny ručně, a to na statku v podhůří Orlických hor. Cena za 500g balení je 350 Kč. Nyní pořídíte s dopravou zdarma skrze Zásilkovnu. Přírodní masovou bonboniéru pro psy naleznete ZDE.

Vedle těchto vánočních kolekcí chystá Fitmin i další akce na své produkty. Těšit se můžete na:

  • Při koupi velkého balení pytlů Fitmin Purity pro psy získáte lososový olej 300 ml jako dárek. U toho balíčku navíc dostanete dopravu zdarma.
  • Výživový doplněk Fitmin Purity Klouby a prevence s 10% slevou. K objednanému doplňku stravy navíc dostanete dopravu zdarma přes Zásilkovnu.
  • Krmivo Fitmin Purity pro kočky 1,5 kg spolu s 5 konzervami se 7% slevou. Ke kočičímu balíčku navíc dostanete dopravu zdarma přes Zásilkovnu.

Zdroj a foto: www.fitmin.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *