Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZvířata

Psí den rodinné firmy Krmiva Pučálka podpořily ambasadorky Míša Kuklová i Anička Slováčková

Psí den s krmivem MARP od rodinné firmy Krmiva Pučálka, představil nejnovější trendy ve výživě domácích mazlíčků, ukázal jak na výcvik psů a podpořil spolek dočasné péče Doggoland, kde léčí nemocné psí duše. Akce se zúčastnily také známé tváře se svými čtyřnohými mazlíčky mezi nimiž nechyběla herečka Míša Kuklová, Anička Slováčková, Petra Špindlerová, Nikol Kouklová, nebo moderátorka Veronika Petruchová.

Akci s názvem Psí den s krmivem MARP věnovanou především domácím mazlíčkům uspořádala v Radlické kulturní sportovně na Praze 5 rodinná firma Krmiva Pučálka.  Její majitel Martin Pučálka představil dopoledne pro média a odpoledne pro veřejnost aktuální trendy ve výživě psů a koček, na které čekala ochutnávka kvalitního holistického krmiva. Prozradil také, jak zpestřit krmnou dávku výživovými doplňky stravy, a poradil, co si počít s obezitou mazlíčků a jak jí předcházet. „Velmi bych ocenil, kdyby si lidé uvědomili, že strava má klíčový vliv na zdraví psa a netýká se to jenom psů obézních, ale všech. Pokud má být pes dlouhodobě v dobrém stavu, musí dostávat kvalitní krmivo, ideálně bez obilovin, umělých barviv a dochucovadel. Určitě proto sledujte etikety a dbejte na celkové složení,“ doporučil Martin Pučálka.

Kromě ochutnávek čekala na chlupáče také odpočinková zóna s pohodlnými pelíšky Aminela, smart zóna s hračkami a hlavolamy, a v neposlední řadě cestovní zóna s produkty, které se hodí v létě na dovolenou. Návštěvníci mohli v rámci akce podpořit i spolek pro dočasnou péči psů v Dobroměřicích Doggoland, který se stará o psy, o které se majitelé z různých důvodů nemohli nebo nechtějí postarat. „Často u nás potkáte pejsky dříve týrané, psychicky zlomené či hodně nemocné. Každý den jim ukazujeme, že ne všichni lidé jsou zlí a že už se není čeho bát. Pejsci i kočičky s námi bydlí doma u našich dočasných tet. Jsou součástí našich rodin, nikoliv jen obyvatelem studeného kotce, na kterém je evidenční číslo,” říká předsedkyně spolku Daniela Jana Vršková.

Psí den s krmivem MARP uváděla velká milovnice zvířat a moderátorka Českého rozhlasu Michaela van Erne a se svými psími miláčky dorazila také spousta celebrit. Nechyběly zpěvačky, moderátorky a herečky jako Míša Kuklová, Anička Slováčková s fenkou Jindřiškou, Nikol Kouklová s fenkou Amy, Veronika Petruchová s Woodym a Petra Špindlerová se svou psí smečkou Shanti a Kari, kteří předvedli za pamlsky excelentní tanečky. S psími parťáky se objevila také influencerka Daniela Šplíchalová alias IVF mama from Prague a youtuber Jakub Smrek alias Freescoot.

Krmiva Pučálka
Společnost vznikla díky tomu, že měl Martin Pučálka doma psa, který trpěl potravinovou alergií a vůbec mu nic nechutnalo. Začal tedy studovat složení krmiva, až dospěl k závěru, že zkusí nejprve dovézt některé produkty z Ameriky. Nakonec však v roce 2012 na trh uvedl první vlastní značku krmiv Marp (zkratka jména Martin Pučálka). Prvními produkty byly granule a konzervy značky Marp Holistic, kde se jedná o receptury pro psy a kočky, které jsou velmi funkční a jsou vhodné nejen pro zdravá zvířata. Je možné je s úspěchem použít i při různých problémech se zažíváním. V krmivech firma používá kombinaci čerstvého a sušeného masa, většina produktů obsahuje pouze jeden druh masa, a produkty jsou bez obilovin, lepku, umělých konzervantů a barviv. Za těch více než deset ve firmě vznikly dvě značky krmiv – Marp a Doxneo, a také jedna značka chovatelských potřeb – Aminela. Klíčovým trhem je samozřejmě trh domácí a také slovenský. Nicméně okolo 30 procent výrobků se exportuje v rámci EU a v některých případech i mimo EU, například do Jižní Koreji. Více informací naleznete na

Zdroj a foto: www.krmiva-pucalka.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *