Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava🎄 Vánoce

Audioteka pod stromečkem: Věnujte novinky i bestsellery, které zpestří nejen sváteční dny

Klid a pohoda mohou provázet i pořízení dárků na poslední chvíli. Potěšte své blízké zábavou, relaxem či napětím v podobě brilantně zpracovaných titulů Audioteky. S dárkovým poukazem dostanou na výběr z tisícovek audioknih včetně exkluzivních novinek a světových bestsellerů v podání vynikajících herců. Ty nejzajímavější přinášíme v našich vánočních tipech.

Popularita audioknih stoupá, oproti klasice na papíře totiž provázejí světem příběhů bez větších nároků na čas a prostor. Knihy v audiu si vychutnáte nejen při večerním usínání, ale i při cestování, sportu nebo třeba úklidu. S tituly Audioteky jde však o víc než pouhé předčítání. Postavám propůjčují hlasy oblíbení herci jako Jiří Lábus, Taťjana Medvecká, Zuzana Kronerová nebo Jan Cína, kteří vás mistrovsky vtáhnou do děje. Vedle jejich skvostných výkonů si užijete i speciální zvukové efekty a originální hudbu.

Příběhy jsou díky nové aplikaci Audioteky k poslechu nepřetržitě, i když jste off-line. S vylepšenými funkcemi lze také zrychlovat zvuk, posouvat příběh po časové ose a mít z audioknihy skvělého společníka i za volantem, to umožňuje podpora Apple Car Play a Android Auto.

Bohatá nabídka napříč žánry
Nejste si jisti, který titul bude pro vaše blízké sázkou na jistotu? S dárkovým poukazem tuto otázku řešit nemusíte. Pořídíte ho za pár minut a obdarovaní se pak sami rozhodnou, jaké dílo z bezmála 6 000 titulů bude pro ně to pravé. Vybírat mohou z nejrůznějších žánrů, od světových klasik přes detektivky, biografie až po literaturu faktu. U každého díla navíc najdou ukázku nebo až 50minutovou část k poslechu zdarma – mohou si tak předem ověřit, jestli jim zpracování sedne. Stejně jako v případě audioknih, které Audioteka přináší jako vánoční inspiraci.

Jiří Havelka: Vlastníci
Vlastníci sklízeli úspěch na divadelních prknech, jako film pak vyprodávali kina po celé České republice a nyní zažívají premiéru v superprodukci Audioteky. Příběh si tak můžete vychutnat nanovo – a co více, zjistíte, v čem audio verze vyniká i překvapuje oproti dřívějším zpracováním. Děj se točí kolem klasické domovní schůze, která se záhy promění v nelítostný souboj eg. Postavy budou mnohým z vás důvěrně známé. Třeba v nich poznáte právě svého souseda „záškodníka“ nebo zdánlivě snaživou paní od vedle. Příběhem prostupují skrytá tajemství, dávné křivdy i nečekaná spojenectví skrytá za rozpadající se střechou, shnilými světlíky, chybějícím výtahem a plenami přetékajícími popelnicemi. Uragán tragikomických zvratů bravurně rozehrávají Tereza Dočkalová, Marek Němec, Taťjana Medvecká, Jiří Lábus a další výteční herci.

Jakuba Katalpa: Zuzanin dech
Své milované ženy zaručeně potěšíte posledním dílem Jakuby Katalpy. Zuzana Liebeskindová je dcerou cukrovarníka. Životem kráčí lehce, obklopena láskou. Třicátá léta 20. století v městečku Holašovice jsou sladká jako vlákna přepáleného cukru ve vzduchu. Bohužel jen do chvíle, než přijde německá okupace. Zuzanin židovský původ znamená transport do koncentračního tábora. Když se z něj po skončení války vrací, zjišťuje, s jak velkými ztrátami se musí vyrovnat. Vypořádá se s nimi a dokáže ještě milovat? Příběh plný emocí a silných momentů zaznívá v hlase herečky Evy Josefíkové.

Yuval Noah Harari: 21 lekcí pro 21. století
Pánové ocení novinku od autora bestsellerů Sapiens a Homo Deus, ve kterých Harari bilancoval nad minulostí a vykreslil směřování budoucnosti lidstva. V aktuálním díle se obrací k přítomnosti a podává nám pomocnou ruku, abychom se vyznali v dnešním, mnohdy zmatečném světě. Role průvodce se stejně, jako tomu bylo u předešlých dvou titulů, ujal Luboš Ondráček.

Zdroj a foto: www.audioteka.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *