Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Když se design snoubí s praktičností

Zapomeňte na kompromisy – madlo YES! vás přesvědčí o tom, že i designový prvek může plně vyhovovat nárokům na funkčnost a praktičnost.

„Subtilní konstrukce madla YES! může působit příliš křehce na to, aby obstála v ovládání těžkého dveřního křídla. Opak je však pravdou! Stačí mu totiž šířka pouhých jeden a půl centimetru a o dva centimetry větší vystupující výška nad povrch dveří,“ říká Roman Ulich, autor návrhu madla YES! určeného pro systém M&T magnetic a současně hlavní designér společnosti M&T, jediného českého výrobce designového dveřního kování, a pokračuje: „Jeho tvar byl pro takový úkol přímo stvořen! Navíc pro ještě pohodlnější ovládání dveří lze propracovanou ergonomii madla podpořit praktickým otvorem pro uchopení dvěma prsty.“ Madlo YES! je vyrobené z masivní mosazi a k výběru nabízí celkem deset povrchových úprav, a to včetně v současnosti velmi oblíbeného matného titanu ve čtyřech barevných odstínech.

Madlo YES! umí být více praktické, než se na první pohled zdá – nabízí totiž také variantu s WC/koupelnovým zámkem, které je součástí jeho konstrukce, a tudíž na první pohled neviditelné.

Zdroj a foto: www.magnetic-mt.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *