Domácí grilování se Spakem

Teplé počasí již neodolatelně láká k prvnímu grilování v pohodlí domova. Vychutnejte si vaše oblíbené pochoutky doplněné kvalitními grilovacími omáčkami Spak, které skvěle obohatí váš pestrý talíř o paletu chutí. Ušetřete si čas a práci s přípravou lahodných omáček a vychutnejte si příjemné slunečné momenty s vašimi blízkými při grilování doma.

Společné chvíle s vašimi blízkými si můžete zpříjemnit při prvních jarních a letních grilováních. V pohodlí domova si připravte vaše oblíbené grilované pokrmy a doplňte je kvalitními omáčkami Spak, které skvěle podtrhnou výtečnou chuť vašich grilovaných delikates. Nekompromisně kvalitní pestré škály produktů Spak perfektně doplní jak masové, tak i vegetariánské grilované pokrmy. Vytvořte nezapomenutelný gurmánský zážitek u vás doma. Zvolte jistotu skutečné kvality a tradice těchto produktů z těch nejlepších surovin.

Vaši grilovací hostinu můžete doplnit jak klasikou v podobě prvotřídního Spak Master Ketchupu, tak kvalitním ketchupem či hořčicí Spak Gourmet. Na své si ale přijdou i milovníci BBQ omáček, které skvěle podtrhují zejména chuť šťavnatého masa.

Recepty se Spak Master Ketchupy

Pikantní hot dogy
Suroviny na 4 porce:
4 rohlíky nebo menší bagetky na hot dogy
4 párky
rukolu
2 cibule
papričky jalapeño
hořčici
Spak Master Ketchup Jalapeño

Postup:
Párky osmahneme na másle nebo opečeme na grilu. Předem vyhřátý rohlík vymažeme hořčicí, naplníme ho rukolou a na ni vložíme hotový párek. Cibuli nakrájíme na měsíčky a osmahneme, přidáme najemno nakrájené jalapeño papričky. Směs nasypeme na párek a na závěr dochutíme ketchupem Spak Master Jalapeño.

Batátové hranolky se sýrem čedar
Suroviny na dvě porce:
2 střední batáty
100 g nastrouhaného čedaru
olivový olej
sůl
Spak Master Ketchup

Postup:
Batáty opláchněte. Neoloupané je nakrájejte na tenké hranolky. Pokapejte je olivovým olejem, lehce osolte a pečte v předehřáté troubě na 200 stupňů zhruba 30–40 minut, dokud jim nezačnou tmavnout okraje. Během pečení je občas promíchejte. Pár minut před koncem posypte hranolky nastrouhaným čedarem a nechte ještě pár minut dopéct, dokud se sýr lehce nerozteče. Podávejte s lahodným ketchupem Spak Master.

Italská pizza
Suroviny na dvě porce:
Spak Master Ketchup Se sušenými rajčaty
1 balení těsta na pizzu
chorizo
pancettu
mozzarellu
čerstvou bazalku

Postup:
Rozpalte troubu na maximální teplotu. Rozprostřete těsto na plech a potřete je dostatečně silnou vrstvou ketchupu Spak Master Se sušenými rajčaty. Na něj rozložte chorizo, pancettu a na kousky natrhanou mozzarellu. Když je trouba dostatečně nahřátá, dejte pizzu péct zhruba na 10 až 15 minut, až bude těsto dozlatova. Přidejte čerstvou bazalku a můžete podávat.

Lahodné masové koule
Suroviny na dvě porce:
300 g mletého vepřového masa
lžičku soli
lžičku pepře
tři lžíce strouhanky
stroužek česneku
2 vejce
svazek petrželky
chilli
1 cibuli

Suroviny na podávání:
Spak Master Ketchup Se sušenými rajčaty
najemno nakrájenou cibuli

Postup:
Připravte si všechny ingredience – stroužek česneku nakrájejte najemno, rozklepněte vejce, otrhejte lístky petržele, které také nakrájejte na menší kousky, a i cibuli si připravte najemno nakrájenou. Ve větší misce důkladně promíchejte všechny suroviny s mletým masem a strouhankou, aby vznikla jemná hmota. Vypracujte z ní kuličky a pomalu je opékejte na pánvi. Až budou hotové, napíchněte je na bambusové špejle, dozdobte ketchupem Spak Master Se sušenými rajčaty a posypejte najemno nakrájenou cibulí.

Řada prémiových ketchupů Spak Master
Oceňovaná řada ketchupů Spak Master získala oblibu díky své vysoké kvalitě a vynikající chuti. Tento výjimečně jemný ketchup je vyráběn z kvalitních rajčat a zcela bez aditiv, jako je přidaný škrob, aromata, barviva či konzervanty. A nenajdete v něm ani žádné jiné přídavné látky. Díky vysokému obsahu zralých rajčat, preciznímu zpracování a důrazu na každý detail Spak Master Ketchup skvěle doplní celou škálu grilovaných pokrmů. Za opravdovou kvalitu si vysloužil dokonce vítězství v nezávislém testu kečupů v pořadu A dost! Televize Seznam, který porovnává kvalitu jednotlivých produktů. Vyzkoušejte klasický Spak Master Ketchup k oblíbeným hranolkám, Spak Master Ketchup Se sušenými rajčaty na italské bruschettě nebo příjemně pikantní Spak Master Ketchup Jalapeño ke šťavnatému masu. Opravdu si pochutnáte. Obvyklá maloobchodní cena Spak Master Ketchupu je 49,90 Kč za 530g balení.

Spak Gourmet – ketchupy a hořčice v praktickém balení
Pro milovníky klasiky nabízí Spak oblíbenou standardní řadu Spak Gourmet, a to v podání Spak Gourmet Ketchup a Spak Gourmet Klasická hořčice. Spak Gourmet Ketchup seženete ve výhodném velkém rodinném balení 900 g. Rodinné balení se skvěle hodí na obvyklé grilování i ve větším počtu. Zároveň vám díky nepropustnosti světla ketchup při skladování v chladu vydrží na několik radovánek. Doporučená maloobchodní cena Spak Gourmet Ketchupu v 900g balení činí 58,90 Kč.

Kromě toho nabízí Spak i klasickou kvalitní hořčici. Ta perfektně doplní šťavnaté grilované maso i uzeniny. Své využití najde i při dochucení dalších omáček či salátů, nebo pokud připravujete domácí pomazánky. Spak Gourmet Klasická hořčice má typickou mírně pikantní chuť hořčičného semínka. Její kvalitní složení dovoluje použití i při bezlepkové dietě. Hořčice je k dispozici i v 500g balení. Spak Gourmet Klasická hořčice 500 g pořídíte za 44,90 Kč.

Spak Barbecue omáčka a Spak Barbecue Bio omáčka
Pro všechny milovníky kvalitních barbecue omáček připravil Spak rovnou dvě verze, které skvěle podtrhnou chuť zejména šťavnatých mas a uzenin. Typicky příjemně kořeněná nasládlá chuť podle americké receptury potěší díky vybraným kvalitním surovinám, které se při výrobě omáček Spak používají. Kouřové aroma a přírodní chuť bez konzervantů se perfektně hodí ke grilovanému masu. Omáčky také můžete použít jako marinádu. Spak navíc vytvořil i bio verzi BBQ omáček. Všechny suroviny použité pro jejich výrobu pocházejí výhradně z ekologického zemědělství. Doporučená maloobchodní cena Spak Barbecue omáčky činí 49,90 Kč za 250 ml. Spak Barbecue Bio omáčka je pak k dispozici za cenu 64,90 Kč za 250 ml.

Výrobky značky Spak jsou díky dlouhodobému působení značky na českém trhu a velké oblibě u zákazníků k dostání ve většině maloobchodních prodejen.

O společnosti Spak
Historie rodinné rakouské společnosti Spak sahá až do roku 1935, kdy byla ve Vídni založena Fritzem Spakem, otcem dnešního majitele pana Hanse Petera Spaka. V roce 1990 byla otevřena také pobočka v České republice v šumavském městě Sušice (jednalo se o první zahraniční akvizici v ČR) a následně také výrobní závod. Ve společnosti nyní pracuje více než 150 zaměstnanců, a firma je tak jedním z významných regionálních zaměstnavatelů. Produkce výrobků Spak, které jsou k dostání na lokálním trhu, probíhá výhradně v České republice, na což je společnost patřičně hrdá. V posledních letech firma investovala desítky milionů korun do rozšíření a modernizace výrobní technologie. Spak nabízí širokou paletu výrobků v různých baleních. Na prvním místě je však v každém případě kvalita surovin a vždy, pokud to je možné, podporuje Spak lokální dodavatele. Značka si našla cestu do malých obchodů, stejně jako do velkých hypermarketů. Výrobky společnosti Spak jsou rovněž již řadu let exportovány, a to převážně na západoevropské a zámořské trhy. Více informací najdete na Facebooku či Instagramu spakmasmak.

Foto: archiv Spak

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.