Zapečené těstoviny s masozeleninovou směsí Špagetka

Přemýšlíte nad lahodnou večeří, jenže nemáte moc času nazbyt? Vyzkoušejte zapečené těstoviny s masozeleninovou směsí Špagetka od Hamé. Díky modernímu balení, které během pár vteřin ohřejete v mikrovlnné troubě, vám příprava půjde rychle od ruky a gurmánský zážitek na sebe nenechá dlouho čekat.

Suroviny:
500 g penne těstovin
1 lžíce olivového oleje
1 ks hotové jídlo Hamé Špagetka
1 hrnek sýru parmezán
1 ks cibule
2 stroužky česneku
1,5 hrnku mozzarelly
0,25 hrnku bazalky

Postup:
Předehřejte troubu na 190° C. Těstoviny uvařte podle návodu, slijte a nechte v hrnci přiklopené. Na olivovém oleji osmahněte nadrobno nakrájený česnek a cibuli. Přidejte Hamé Easycup Špagetku a nechte prohřát. Promíchejte s nadrobno nasekanou bazalkou. Těstoviny promíchejte s omáčkou. Zapékací mísu lehce vymažte olejem a vsypte polovinu těstovin. Posypte polovinou mozzarelly a parmezánu a přidejte druhou polovinu těstovin. Znovu posypte zbylou mozzarelly a parmezánu a dejte zapéct na 10-15 minut do trouby. Ozdobte bazalkou a ihned podávejte.

Zdroj a foto: Hamé

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.