Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Objevte krémy a séra Nuance Hyaluron, privátní značky Dr.Max, které obsahují až 5 typů kyseliny hyaluronové!

Různě velké molekuly kyseliny hyaluronové pronikají do vrstev pokožky a mají výrazný omlazující efekt: intenzivně hydratují a vypínají pleť, vyplňují vrásky, podporují biologickou aktivitu pokožky, chrání ji před škodlivými vlivy životního prostředí a zajišťují ochranu proti volným radikálům, které způsobují její předčasné stárnutí. Díky jemné textuře se snadno nanáší, dobře se vstřebávají a nezanechávají na pokožce mastný film.

Nuance Hyaluron Active HA 5 denní krém pro normální pleť 50 ml
Komplexní denní krém s okamžitým efektem. Nuance Hyaluron Active denní krém pro normální pleť je založený na skvělém účinku 5 typů kyseliny hyaluronové. Různě velké molekuly kyseliny hyaluronové pronikají do různých vrstev pokožky a působí omlazujícím efektem: hydratují a vypínají pleť, vyplňují vrásky a podporují biologickou aktivitu pokožky. Krém svým složením redukuje kožní maz a póry. Chrání před škodlivými vlivy životního prostředí a zajišťuje ochranu proti volným radikálům, které způsobují předčasné stárnutí pokožky. Jemná textura krému se snadno nanáší, dobře se vstřebává a nezanechává na pokožce masný film. Šetrné a pečlivě volené složení krému je vhodné pro normální a smíšenou pleť.

Nuance Hyaluron Active HA 5 noční krém pro všechny typy pleti 50 ml
Vyplňující komplexní noční krém s okamžitým efektem. Nuance Hyaluron Active noční krém pro všechny typy pleti je založený na skvělém účinku 5 typů kyseliny hyaluronové. Různě velké molekuly kyseliny hyaluronové pronikají do různých vrstev pokožky, a působí omlazujícím efektem: hydratují a vypínají pleť, vyplňují vrásky a podporují biologickou aktivitu pokožky. Krém svým složením pokožku vyživuje a zajišťuje ochranu proti volným radikálům, které způsobují předčasné stárnutí pokožky. Šetrné a pečlivě volené složení krému je vhodné pro všechny typy pleti.

Nuance Hyaluron Active HA 5 denní krém pro suchou pleť 50 ml
Vyplňující denní krém s okamžitým efektem. Nuance Hyaluron Active denní krém pro suchou pleť je založený na skvělém účinku 5 typů kyseliny hyaluronové. Různě velké molekuly kyseliny hyaluronové pronikají do různých vrstev pokožky, a působí omlazujícím efektem: hydratují a vypínají pleť, vyplňují vrásky a podporují biologickou aktivitu pokožky. Krém svým složením pokožku intenzivně hydratuje. Chrání ji před škodlivými vlivy životního prostředí a zajišťuje ochranu proti volným radikálům, které způsobují předčasné stárnutí pokožky. Jemná textura krému se snadno nanáší, dobře se vstřebává a nezanechává na pokožce masný film. Šetrné a pečlivě volené složení krému je vhodné pro suchou pleť.

Nuance Hyaluron Active HA 5 sérum pro všechny typy pleti 30 ml
Harmonizující koncentrované pleťové sérum s okamžitým efektem. Nuance Hyaluron Active sérum pro všechny typy pleti je založeno na skvělém účinku 5 typů kyseliny hyaluronové. Různě velké molekuly kyseliny hyaluronové pronikají do různých vrstev pokožky, a působí omlazujícím účinkem: hydratují a vypínají pleť a vyplňují vrásky. Sérum harmonizuje biologickou aktivitu uvnitř pleti a chrání ji před škodlivými vlivy životního prostředí.

Nuance Hyaluron Active HA 5 oční krém pro všechny typy pleti 15 ml
Oční krém s okamžitým efektem. Nuance Hyaluron Active oční krém pro všechny typy pleti je založený na skvělém účinku 5 typů kyseliny hyaluronové. Různě velké molekuly kyseliny hyaluronové pronikají do různých vrstev pokožky, a působí omlazujícím efektem: hydratují a vypínají pleť, vyplňují vrásky a redukují váčky pod očima. Oční krém intenzivně hydratuje a podporuje biologickou aktivitu pokožky, chrání před škodlivými vlivy životního prostředí a zajišťuje ochranu proti volným radikálům, které způsobují předčasné stárnutí pokožky. Jemná textura krému se snadno nanáší, dobře se vstřebává a nezanechává na pokožce masný film.

Zdroj a foto: Nuance Hyaluron Active HA 5, Dr. Max

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *