Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Zažeňte zářijový shon, dejte šanci hotovkám

Září už je tu a s ním se vrací i svižnější tempo. Pokud víte, že máte před sebou zrovna den, kdy nebudete schopni vařit, nezoufejte a sáhněte po rychlých hotových jídlech od Vitany. Často je stačí smíchat s trochou vody či ohřát a porce energie je před vámi. Jsou tak vhodnou volbou pro všechny studenty i dospělé při jakémkoliv shonu. S produkty od Vitany navíc můžete ušetřit čas během téměř celého dne, v nabídce totiž má produkty vhodné jak k dopolední svačině, tak i k obědu nebo k večeři.

Rychlá dopolední svačina pro ty, co si ráno rádi přispí
Ne nadarmo se říká, že snídaně je nejdůležitějším jídlem dne. Pokud patříte mezi ty, kteří si rádi přispí, a ráno se tak zkrátka nasnídat nestihnete, zaručeně oceníte rychlou a sytou svačinu z řady Vitana Bistro. Vybrat si můžete ze tří příchutí instantních nudlí: zeleninové, hovězí a kuřecí. V ranním shonu si můžete balení polévky hodit do tašky, v práci potom stačí jeho obsah pouze zalít horkou vodou. Kromě intenzivní chuti a rychlé přípravy na polévkách oceníte i fakt, že neobsahují žádný palmový olej.

Exotický oběd těsně před přednáškou nebo pracovní schůzkou
Některé dny jsou tak hektické, že si nestihnete doběhnout ani pro rychlý oběd do jídelny. Jistotu máte ve Streetfood cupech od Vitany, díky kterým můžete s minimálním časem stráveným přípravou ochutnat hned tři mezinárodní kuchyně. Vybrat si můžete z italského „Fusilli & pomodori“, populárního amerického pokrmu „Macaroni & cheese“ nebo thajské variace „Noodles & curry“. Obsah kelímku stačí jen zalít vodou a váš rychlý oběd je na světě.

Polévka, se kterou šetříte planetu i svůj čas
Odpoledne je často náročnější než začátek dne, a času je tak mnohem méně. Pokud vám po obědě vyhládne, zkuste polévku Do hrnečku od Vitany, se kterou ušetříte nejen svůj čas, ale i životní prostředí. Tyto instantní polévky mají totiž nižší uhlíkovou stopu než některé klasické svačiny jako banán nebo ovocný jogurt. Označením Výrobek šetrný k planetě se polévky Do hrnečku mohou pyšnit například díky minimálnímu dopadu při zpracování zeleniny nebo využití elektřiny z obnovitelných zdrojů.

Teplá večeře hotová do 5 minut
Během dne nemáte čas přemýšlet, co si dáte k večeři, a po náročném dni v práci nebo ve škole nemáte sílu si doma připravovat komplikovaná jídla? Spolehlivě vás zasytí hotové těstoviny Vitana Bistro se sýrovou či boloňskou omáčkou nebo ve stylu kuře na paprice, které jsou hotové do 5 minut. A milovníci exotiky mohou vyzkoušet kuřecí kung-pao či těstoviny na mexický způsob. Velkým plusem těchto jídel je, že na rozdíl od ostatních hotovek neobsahují palmový olej ani přidaný glutamát, a vychutnat si je tak můžete zcela bez výčitek.

Tipy:
Instantní polévky Vitana Bistro
Pro ty, kdo jsou zaneprázdněni hned ze začátku dne, jsou tu polévky z řady Vitana Bistro, které jsou hotové do pěti minut. Pochlubit se mohou svou intenzivní chutí, obsahují totiž nejrůznější aromata od sladké mleté papriky až po směs koření. Vyzkoušet můžete tři příchutě: zeleninovou, hovězí nebo kuřecí. Doporučená cena: 14,00 Kč

Vitana Streetfood cup
Pokud chcete svůj jídelníček ozvláštnit zahraniční exotikou, sáhněte po jedné ze tří příchutí Vitana Streetfood cup. Tato hotová jídla vám nabízejí hned tři chutě z celého světa: americké Makaróny se sýrem, italské Fusilli s rajčaty nebo thajské Nudle s kari. Doporučená cena: 25,90 Kč

Vitana polévky Do hrnečku
Polévky Do hrnečku od Vitany patří mezi produkty s označením Výrobek šetrný k planetě. Mají totiž velmi nízkou uhlíkovou stopu, proto je ocení především ti, kdo při svém stravování myslí i na životní prostředí. Zároveň jsou i nenáročné na přípravu: hotové jsou do 3 minut a stačí je pouze zalít 200 ml vroucí vody. Doporučená cena: 11,90 Kč

Vitana Bistro
Pokud zrovna nemáte čas vařit, zkuste hotová jídla od Vitany z produktové řady Bistro. Jde o kvalitní semolinové těstoviny, které jsou doplněny oblíbenými omáčkami. Na výběr je omáčka kuře na paprice, boloňská, sýrová, mexická nebo kung-pao. Doporučená cena: 25,90 Kč

Zdroj a foto: Vitana

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *