Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

BydleníSport

Nová kampaň ALBIXON „#RozplavmeCesko“

Společnost ALBIXON, přední český výrobce bazénů a bazénového zastřešení, spustí na podzim 2021 dlouhodobou edukativní kampaň s názvem #RozplavmeCesko. Ambasadorkou a tváří nové ALBIXON kampaně se stala talentovaná plavkyně a kraulařská specialistka Barbora Seemanová. Kampaň bude navazovat na zářijovou image kampaň ALBIXONu „Děkujeme, že jsme u toho s vámi“ a je primárně určena pro podporu značky.  

Barbora Seemanová je už od raného mládí velkým talentem českého plavání. Je držitelkou dvou zlatých medailí z olympijských her mládeže a medailí z evropských juniorských šampionátů. Na Evropských hrách 2015 v Baku i o rok později na OH v Riu byla nejmladší členkou výpravy. V květnu 2021 se díky triumfu na dvoustovce stala teprve třetí českou mistryní Evropy v dlouhém bazénu. V Tokiu překonala dokonce český rekord ve finále závodu na 200 m a obsadila vynikající šesté místo.

Kampaň Děkujeme, že jsme u toho s vámi v České republice představí komplexní komunikaci, včetně emotivního spotu, čerpajícího ze silného příběhu holčičky, kterou láska k plavání dovede od prvních temp v zahradním bazénu až k vysněné účasti ve finále velkého závodu. Autorem kreativního konceptu i jeho realizace je agentura Film Zličín Company. Image kampaň je součástí nového dlouhodobého projektu ALBIXONu #RozplavmeCesko, který se zaměřuje na edukaci a osvětu v oblasti plavání.

„Kdo neplave, není Čech. Plavání je v ČR minoritní sport, ale v ALBIXONu máme novou marketingovou vizi, a to rozplavat celé Česko. Už v tom společně plaveme přes 30 let a společně toužíme podporovat nadějné plavce,“ říká Daniel Bareš, marketingový manažer společnosti ALBIXON.

Komunikaci doplní edukační formáty na sociálních sítích, jako jsou infografiky, krátkoformátová instruktážní videa, přednášky formou živých vstupů na Facebooku, YouTube, Instagramu a v IG Stories. V plánu jsou také sportovně zaměřené CSR aktivity a výzvy. Celý projekt #RozplavmeCesko bude možné tedy sledovat na sociálních sítích, hosty Bazénových talk show ALBIXON budou kromě Báry Seemanové i další zajímavé osobnosti a odborníci.

„Jsem ráda, že mě ALBIXON podpořil a že do toho můžeme jít spolu. Nechci to úplně ještě prozrazovat, ale chtěla bych dávat lidem tipy, triky, rady… techniku, která jim pomůže, aby s plaváním začali nebo aby se plavání dál věnovali. Snažím se lidem ukazovat, že plavání je skvělý sport a myslím, že je u nás zatím hodně podceňovaný. Pořád nechápu, proč by někdo neměl chtít plavat. Najednou člověk začne žít zdravý životní styl, zpevní si svaly, začne mít lepší fyzičku. I když se plavání dělá jen pro zábavu, tak je náročné fyzicky, takže si u něj člověk udržuje postavu. Pro tělo je plavání přirozený pohyb a je prostě vždycky pozitivní,“ říká v rozhovoru „Bazénová talk show“ pro ALBIXON Barbora Seemanová.

Dále Barbora ještě s úsměvem dodává: „Protiproud ve vlastním bazénu je super, hlavně pro lidi, kteří se chtějí udržovat v kondici a nikam kvůli tomu nechtějí chodit. Odpadá totiž klasická výmluva, že v bazénech je „narváno“ a že se tam mezi tolika lidmi nedá plavat. Tady máš protiproud, už se nevymlouvej a plav!“

Plavání patří k těm nejpříjemnějším a zdraví velmi prospěšným sportovním aktivitám. Důležité je ale začít. A třeba i ve vlastním bazénu. Právě nadcházející zimní období je ideální pro výběr, plánování a objednání nového bazénu. Všechny moderní nároky na design a údržbu splňují ALBIXON bazény řady QBIG BENEFIT. K jejich hlavním přednostem patří ekonomický provoz, jednodušší údržba, a především úspora vody, kterou nemusíte vypouštět ani při zazimování. Díky optimalizovanému výstupu trysek voda v bazénu lépe cirkuluje a bazén tak zůstane déle čistý, proto i spotřeba bazénové chemie je celkově nižší. S bazénovým zastřešením od ALBIXONu zamezíte nejen znečištění mechanickými nečistotami, ale omezíte i ochlazování vody. Také uzamykatelné dveře jsou bezpečnostním prvkem, do kterého se vyplatí investovat. Pro prodloužení koupací sezóny slouží tepelné čerpadlo, které zvládne vodu nejen ohřát v chladných dnech, ale v parném létě i ochladit na příjemnou teplotu.

Zdroj a foto: www.albixon.czwww.bazeny.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *