Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

V novém těle!

Na začátku každého roku se kolem nás vyrojí spousty „zaručených tipů“ jak pročistit tělo, navěky zhubnout a již nepřibrat. Nejenom, že jsou ve většině případů nereálné, ale v mnoha případech mohou také tělu ublížit. Studio Danah a program Forever Living Clean 9 neslibují nereálné zázraky a sází na osvědčenou sílu přírody a pevnou vůli zažít žít jinak!

Pročistit organismus prospěje snad každému, ale je potřeba zapomenout na drastické a nezdravé metody tipu „týden piji vodu“ či „střídavý půst“. Naše tělo je dokonale fungující stroj, který i v procesu očisty potřebuje důležité minerály a vitamíny, jak upozorňuje terapeutka Dana Hodanová: „Nepleťte si detox a dietu! Pokud se rozhodnete pro odborně vedený detox, tělo se zbaví všech škodlivých a nepotřebných látek a zažijete znovuzrození a nový elán do života. Rozhodně to neznamená, že se budete trápit hlady a nebudete mít energii.“ Jak tedy poznat, že v průběhu detoxu tělu neškodím, ale pomáhám? Nejlepší je se svěřit do rukou profesionálů a s jistotou očekávat toužené výsledky.

Po celém světe oblíbený set Forever Clean 9 Aloe Vera Gel Ultra Chocolate či Vanilla je 9-ti denní kompletní nutriční program,  který rychle nastartuje proces pročištění těla a tak pomůže splnit  vaše cíle v oblasti hubnutí a zdravého životního stylu tím, že vás povzbudí k dodržování kalorické diety a cvičebního režimu.

Forever Clean 9 obsahuje 6 produktů bohatých na minerály, vitamíny a tělu prospěšné látky:
2x 1 l lahev Forever Aloe Vera Gel – Tento nápoj obsahuje až 99,7% čistý gel z Aloe Vera, který má přirozeně čistící schopnosti a podporuje v trávicím systému růst správných bakterií ve střevech. Další důležitou složkou tohoto nápoje je polysacharid acemanan podporující imunitní systém. Doporučená denní dávka je 120 ml (2 x 60 ml nebo 3 x 40ml), kterou smíchejte s 240 ml vody nebo džusu.

1x Forever Lite Ultra Chocolate / Vanilla – Koktejl plný důležitých aminokyselin včetně esenciálních, neesenciálních a větvených. Příprava tohoto drinku je velice jednoduchá a rychlá – stačí smíchat jeden sáček s 300 ml mléka s nízkých obsahem tuku. Doporučujeme například sojové mléko. Již 2 dávky denně zajistí tělu 100% denní doporučené dávky vitamínů a minerálů.

1x Forever Therm (18 tablet) – Absolutní příliv energie pro vaše tělo! To je Forever Therm, který nejenom nastartuje metabolismus, ale právě i udrží správnou hladinu energie nejen během cvičení, ale i když máte stresové dny. Unikátní složení s extraktem ze zeleného čaje a semen guarany je doplněno o kompletní skupinu B vitamínů a vitamínu C. Nezbytný doplněk, abyste opravdu dosáhli svého snu za vysněnou postavou bez úbytku energie.

1x Forever Fiber (9 dávek) – Správné trávení je základem dobře fungujícího těla. Forever Fiber je rychle rozpustná vláknina v praktických sáčcích, která podpoří hubnutí a zvýší denní příjem vlákniny, kterou nepříjmeme klasickou stravou. Pokud ji budete užívat mezi jídly, dostaví se pocit plnosti a tak utlumí chuť k jídlu a přitom neubere na energii.

1x Forever Garcinia Plus (54 kapslí) – Revoluční doplněk plný kyseliny hydroxycitrónové, která se získává ze slupek jihoasijského ovoce Garcinie Kambodžské. Tato kyselina má schopnost redukovat tvorbu tuků ze sacharidů a tím zabraňuje jejich ukládání. Laicky řečeno, tělo začne spalovat již exitující zásoby tuků a tím pomáhá snižovat hmotnost.

Jako poslední v sadě Forever Clean 9 naleznete krejčovský metr, který bude poctivě a pravdivě zaznamenávat Vaši cestu za zdravějšíma štíhlejším tělem.

A rada na závěr? „Pokud se rozhodnete pro změnu zdravotního stylu nezapomínejte, že kromě kvalitních doplňků stravy, je důležitá psychická pohoda, rozmanitý a zdravý jídelníček a v neposlední řadě pravidelný pohyb. Nevěřte „zázračným“ dietám ani drastickým metodám – to vše má za následek nechtěný jojo efekt. Vyberte si nutriční a detoxikační program, který podpoří snažení, které není vždy jednoduché. Když ale vytrváte, úspěch je zaručen. A pokud budete mít otázky, obraťte se na specializované centrum, například Studio Danah, kde vše vysvětlí a provedou celým procesem“ dodává terapeutka Dana Hodanová.

Doporučená cena Forever Clean 9 je 3 203 Kč, při registraci ve studiu Danah sleva 5 %

Zdroj a foto: https://studiodanah.flp.com/detoxnenidieta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *