Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

TechnologieZábava

Systémy Kaspersky chrání hrdiny v nejnovějším sci-fi snímku Moonfall o srážce Měsíce se Zemí

Globální kyberbezpečnostní společnost Kaspersky hraje klíčovou roli při ochraně hrdinů filmu Moonfall na jejich cestě za záchranou Země.

Co kdyby jednoho dne lidstvo ohrozil jeho jediný přirozený satelit – Měsíc?

Nový epický katastrofický sci-fi film Moonfall režíruje mezinárodně uznávaný Roland Emmerich (stojí i za známými snímky Den nezávislosti, 2012 či Den poté), který se podílel i na scénáři společně s Haraldem Kloserem a Spenserem Cohenem. Film vypráví poutavý příběh, v němž záhadná síla vytlačí Měsíc z oběžné dráhy, který poté nabere kolizní kurz se Zemí a ohrozí tak život, jak ho známe. Do srážky zbývají pouhé týdny a svět je na pokraji úplného zničení. Osud lidstva závisí na vedoucí pracovnici NASA a zároveň bývalé astronautce, jejím odcizeném kolegovi s pošramocenou pověstí a na konspiračním teoretikovi. Tito nepravděpodobní hrdinové se vydávají na zdánlivě nemožnou poslední misi do vesmíru a zanechávají za sebou všechny, které mají rádi, jen aby zjistili, že Měsíc není tím, za co ho považujeme.

V hlavních rolích se ve snímku objeví držitelka Oscara Halle Berry (X-Men, John Wick 3, Ples příšer), Patrick Wilson (Aquaman, V zajetí démonů), John Bradley (Hra o trůny), Michael Peña (Ant-Man), či Donald Sutherland (Hunger Games).

Bezpečný průběh záchranné mise zajistí Kaspersky
Hrdinové se vydávají na misi za záchranou Země ve vysloužilé vesmírné lodi se systémy Kaspersky po jejich boku. Tváří v tvář neznámým hrozbám zajišťují systémy Kaspersky ochranu posádky a bezpečný průběh jejich klíčové mise.

„Děkujeme společnosti Kaspersky a všem našim skvělým partnerům za to, že s námi spolupracovali na tvorbě Moonfallu. Těšíme se na uvedení filmu do kin příští měsíc a na to, jak si všichni společně tento úspěch vychutnáme,“ říkají ve společném prohlášení scenárista, producent a režisér Roland Emmerich a scenárista a producent Harald Kloser.

Andrew Winton, viceprezident pro globální marketing společnosti Kaspersky, dodává: „Jsme velmi nadšeni a hrdí na to, že můžeme být součástí vizionářského filmu Rolanda Emmericha Moonfall. Stejně jako ve filmu, kde chráníme životně důležitou vesmírnou misi hrdinů, je v reálném životě naším posláním, jako pokrokové společnosti, budovat bezpečnější svět pro lidstvo, jehož budoucnost si nelze představit bez technologického pokroku. Proto je obzvlášť důležité, aby neustálý vývoj a snaha o průzkum vesmíru byly aktivně řízeny pokročilými technologiemi. Nemůžeme se dočkat, až celosvětové publikum tento epický film uvidí a spolu s ním i naši pomoc na neobyčejné cestě hlavních hrdinů.“

Moonfall vstoupí do světových kin v únoru 2022, česká premiéra je naplánovaná na 3. února 2022.

Společnost Kaspersky, která je silným zastáncem technologických řešení a inovací, dlouhodobě podporuje iniciativy v oblasti vesmírné vědy. Společnost aktivně podporuje výzkum vesmíru tím, že spolupracuje s Gagarinovým výzkumným a zkušebním střediskem pro výcvik kosmonautů a poskytuje speciální školení v oblasti kybernetické bezpečnosti pro kosmonauty a IT specialisty pracující v tomto středisku. Společnost Kaspersky rovněž podpořila festival Starmus – pravidelnou událost, která kombinuje vědu, umění a hudbu, aby propojila významné vědce, umělce a kosmické badatele a inspirovala další generaci nadaných mozků. Společnost Kaspersky spolupracovala i se startupem zabývajícím se likvidací vesmírného odpadu, aby zvýšila povědomí o tomto problému a upozornila svět na mladé technologické projekty s velkým potenciálem.

Foto: archiv filmu, #moonfall

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *