Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZábava

Tomáš Zástěra zve na tábor plný hvězd – Summer Camp Evropy 2

Celoživotní táborník a moderátor Tomáš Zástěra se opět stane hlavním vedoucím na Summer Campu Evropy 2. Pro děti bude mít připravený nabitý týden plný workshopů a hvězdných hostů. Letní akce se sloganem „Tábor, na který nezapomeneš!“ proběhne v nádherném prostředí Prachovských skal v termínu 14. – 20. srpna. Účast na táboře je možné vyhrát v soutěži na webu rádia.

„Novinkou letošního Summer Campu Evropy 2 bude, že tam budou úplně jiný děti, než tam byly loni. Zásadní novinkou je vlastně 60 novinek! Jsme jediný, kdo to nabízí. Málokterý tábor může nabídnout hned 60 novinek. To je unikátní,“ říká se smíchem Tomáš Zástěra. A má pravdu, na to se opravdu nedá, co říct. Pro děti bude mít připravený velmi pestrý program složený z nejrůznějších zábavných, ale i vzdělávacích workshopů a dalších aktivit jako jsou diskotéky či táboráky. Prozradil, že zrovna jedná s účastníky kulinářské soutěže MasterChef, zda by dětem na táboře uvařili nějakou extra dobrotu. Na tábor dorazí řada hvězdných hostů ať už z řad kolegů, moderátorů Evropy 2, tak i hudebních. Účastníci se mohou těšit na živá vystoupení interpretů, které posluchači velmi dobře znají z vysílání, a zároveň jsou držiteli Hudebních cen Evropy 2. Kdo to bude, bude pro děti velkým překvapením.

„Doporučil bych dětem se hodně zamyslet nad tím, jakou fotku pošlou jako přihlášku. Již loni byl obrovský nával v soutěží o účast, letos to bude ještě větší masakr,vzkazuje Tomáš Zástěra všem zájemcům. Účast na táboře je možné získat pouze v soutěži na webu Evropa2.cz. Nyní až do 10. dubna probíhá první vlna zasílání přihlášek. Druhé kolo soutěže proběhne od 2. do 15. května. Úkolem soutěžících je nahrát na stránku fotku na téma Ukaž, jaký jsi táborník.

O tábor v Prachovských skalách, kde proběhne 4. ročník Summer Campu Evropy 2 v termínu 14. – 20. srpna, se Tomáš Zástěra spolu s bratrem a kamarádem stará posledních 7 let. Dětské tábory provázejí moderátora Evropy 2 téměř celým životem. Na svůj první jel jako dítě již před 26 lety a jakmile to bylo možné, tak se v 15 letech stal vedoucím. Navíc se nedávno účastnil drsné reality show Survivor, tak možná letošní program obohatí o nové disciplíny jako rozbíjení kokosů nebo rozdělávání ohně.

Foto: archiv Evropa 2

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *