Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

E-shop By Femme nově nabízí prémiovou značku korejské kosmetiky Dr. Althea

Althea, neboli ibišek syrský, má v Jižní Koreji mezi rostlinami výsadní postavení. Je totiž považován za národní květinu. A výsadní postavení na kosmetickém trhu má i prémiová značka Dr. Althea, která pomáhá zlepšovat stav pleti a dlouhodobě ji udržovat v té nejlepší kondici. Ty nejoblíbenější produkty nově najdete na e-shopu By Femme.

Všechny produkty značky Dr. Althea stojí na přírodních ingrediencích. Jsou vyráběny v Jižní Koreji a speciálně testovány, aby nedráždily ani tu nejcitlivější pleť. V názvu značky vyjadřuje přírodní prvek slovo „Althea“, zatímco zkratka „Dr.“ evokuje vědecký přístup ke každé formulce. Výsledkem pravidelného používání kosmetiky Dr. Althea je pleť, která nejen že skvěle vypadá, ale zároveň je skutečně zdravá. Krom zdravé pokožky se kosmetické produkty soustřeďují také na dokonalé čištění, rozzáření pleti, zklidnění i hydratace a v neposlední řadě také na zdravé a efektní líčení. Nedílnou součástí kosmetické řady jsou také pleťové masky, které značka nabízí jak v podobě ampulek, tak i pláténkových masek.

Úvodní foto zleva: hydratující maska na skvrny po akné s liftingovým účinkem, 850 Kč; krém proti stárnutí, 1 100 Kč; čistící pěna, 1 250 Kč; krém pro zklidnění a zmírnění napětí, 990 Kč, vše k dostání na e-shopu www.byfemme.cz

Zdroj a foto: www.byfemme.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *