Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Sisley Paris představuje nejlepší ochranu na léto: Sunleÿa G.E. Age Minimazing Global Sun Care SPF 50+

S blížícím se létem bychom vám rádi představili jedinečný produkt značky Sisley Paris, určený k péči o pleť vystavenou slunečnímu záření – Sunleÿa G.E. Age Minimazing Global Sun Care SPF 50+.

Slunce je hlavním faktorem stárnutí pletí, proto tento opalovací krém kombinuje mimořádně vysokou ochranu proti slunci (díky specifickému filtračnímu komplexu složenému z pěti extrémně účinných fotostabilních filtrů) a účinek proti stárnutí.

Štít proti UVA i UVB záření ve spojení s účinnou aktivní složkou zabraňuje poškození pleti slunečním zářením (v podobě jemných linek, vrásek a pigmentových skrvn) a chrání ji. Krém je dokonalým společníkem pro všechna letní dobrodružství. V kombinaci s vybranými produkty dekorativní kosmetiky Sisley maximálně podtrhne vaše opálení a udělá z vás hvězdu všech prázdninových letovisek. Sunleÿa G.E. Age Minimazing Global Sun Care SPF 50+ je v prodeji v butiku Maison Sisley Praha a na e-shopu sisley-paris.cz. Cena: 6 620,00 CZK

Sunleÿa G.E. Age Minimizing Global Sun Care SPF 50+ je dokonalým letním společníkem, používejte ji spolu s vybranými produkty z dekorativní kosmetiky, abyste zvýraznili své opálení a maximálně využili letní okamžiky.

Zdroj a foto: Sisley Paris 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *