Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Novinka Elixir Botanique od Yves Rocher

Experti Rostlinné kosmetiky jsou oddaní a zapálení pro svoji práci,  díky které si osvojili hlubokou znalost přírody a ekosystémů. Od počátků značky Yves Rocher jsou inspirovaní dokonalostí rostlin  a jejich účinky pro naši pleť. 

Pro řadu Elixir Botanique vědci a experti Yves Rocher poprvé zkombinovali své jedinečné  znalosti botaniky a mořské biotechnologie k vytvoření biovědecké inovace s patentovanou  účinností* po 25 letech výzkumu. 

Inspirovaná synergií země & oceánu se tato inovace zrodila v Bretani spojením dvou přírodních  aktivních látek s vysokým potenciálem – lichořeřišnice a mikrořasy. 

Nedávné vědecké objevy prokázaly pozitivní účinky míst, kde se stýká pevnina s oceánem,  a to na naši mysl i naše tělo. Ve skutečnosti lidé, kteří žijí na pobřežích, jsou lépe okysličení,  lépe detoxikují a jejich spánek je klidnější. Snažili jsme se tedy tyto benefity využít a přenést je  do produktu péče o pleť. A tak se zrodila naše novinka – Regenerační sérum na noc  s efektem melatoninu.** 

SPÁNEK  A KVALITA PLETI 
Životní styl většiny našich našich zákazníků je plný stresu. Kvalita jejich spánku je tím přímo ovlivněna  a to má dopad i na jejich pleť. Ta je mdlá a vrásky  jsou tak více patrné. Tímto vzniká začarovaný kruh  předčasného stárnutí pleti, která je náchylnější  na působení negativních vnějších vlivů a nedokáže  se sama regenerovat během spánku. 

Melatonin je známý tím, že hraje zásadní roli v naší schopnosti usínat a ovlivňuje i kvalitu našeho spánku. Vyznačuje se také výjimečnými vlastnostmi pro pleť díky svým antioxidačním a ochranným účinkům, které pomáhají v boji proti viditelným  známkám stárnutí pleti (ztráta hydratace a jasu a také vznik  prvních vrásek).

Víme, že mezi kvalitou spánku  a kvalitou pleti existuje jasné spojení. Proto jsme ve světě,  kde až 80 % lidí není se svým  spánkem zcela spokojených, chtěli přinést řešení  zaměřené na tento problém.

MASÁŽNÍ RITUÁL

  1. Dobře protřepejte flakon a aplikujte 3 kapky séra do dlaně.
  2. Zahřejte texturu mezi dlaněmi. 
  3. Přiložte dlaně na svůj obličej, třikrát se zhluboka  nadechněte a nechte se díky svěží mořské vůni  přenést na pobřeží Bretaně. 
  4. Aplikujte produkt pomocí jemných pohybů  ze středu obličeje k jeho vnějšku – tváře, čelo,  znovu tváře a nakonec nezapomeňte na krk. 
  5. Dokončete relaxační masáží spánků pomocí  konečků prstů. 

REGENERAČNÍ SÉRUM NA NOC  S EFEKTEM MELATONINU*. +2HODINY SPÁNKU A ODPOČINKU  PRO VAŠI PLEŤ** 
Objevte příjemnou dvoufázovou texturu s mikrokapičkami,  kterou je potěšení používat. Pro sérum jsou vybrány dva rostlinné oleje, které jsou pletí dobře vstřebatelné. Tato tající textura vás zve užít si čas jen pro sebe a zrelaxovat  tělo i mysl před uložením se ke spánku. Regenerační sérum na noc s efektem  melatoninu* z řady Elixir Botanique  napodobuje regenerační účinky melatoninu pro pleť a zmírňuje poškození  pleti v důsledku nedostatečného spánku. Výsledkem po probuzení je pleť znovu  nabitá energií, revitalizovaná a rozjasněná.  Po jednom měsíci má pleť lepší  schopnost obnovy.  30 ml – 1190 Kč 

* Benefity séra pro pleť jsou stejné jako účinky melatoninu: antioxidace a ochrana. 

REGENERAČNÍ SÉRUM NA NOC OBSAHUJE VÍCE NEŽ 99 % SLOŽEK PŘÍRODNÍHO PŮVODU PO PROBUZENÍ 

  • 83 % ZAZNAMENALO PLEŤ  ZNOVU NABITOU ENERGIÍ*** 
  • 88 % ZAZNAMENALO  REVITALIZOVANOU PLEŤ*** 
  •  78 % ZAZNAMENALO  ZÁŘIVĚJŠÍ PLEŤ*** 

* Benefity séra jsou podobné jako benefity melatoninu: antioxidant a ochrana pleti. ** Vlastní zhodnocení hydratace & rozjasnění (42 subjektů) a vrásek (39 subjektů) po 28 dnech používání. *** Studie spokojenosti provedená se 106 ženami a 10 muži po probuzení. 

POSILUJÍCÍ A OCHRANNÉ SÉRUM 
Pleť je okamžitě hydratovaná.  Po měsíci používání je pleť posílená  a vypadá zdravě a rozjasněně.  Vrásky a jemné linky jsou redukovány. 50 ml – 1 190 Kč 

DENNÍ REGENERAČNÍ PÉČE 
Pleť je okamžitě detoxikovaná a schopná dýchat, je chráněna před poškozením způsobeným znečištěním, které je zodpovědné za předčasné stárnutí. 50 ml – 1 090 Kč 

INTENZIVNÍ  INTENZIVNÍ NOČNÍ PÉČE  
Od prvního použití je pleť schopná lépe dýchat,  je pružná a oživená. 50 ml – 1 090 Kč 

ROZJASŇUJÍCÍ ROLL-ON NA OKOLÍ OČÍ  
Oblast kolem očí je okamžitě hydratovaná, zářivá a chráněna  před znečištěním. Jemné linky  a vrásky jsou viditelně redukovány. 15 ml – 699 Kč 

DENNÍ OCHRANNÁ  PÉČE S OF 50+ 
Gelovo-krémová textura osvěžuje  a rozjasňuje pleť a zároveň ji chrání  před nebezpečným UV zářením,  které může způsobovat pigmentové  skvrny a předčasné stárnutí pokožky. 30 ml – 890 Kč 

CELÁ ŘADA  ODDANÁ NAŠÍ PLANETĚ 
Složení čerpající ze síly země & oceánu pochází z lokálních  zdrojů, které respektují biodiverzitu. Naši odborníci vyvinuli jedinečnou expertízu pro pěstování mikrořasy, která zaručuje vysokou kvalitu získaných výtažků bez dopadu na oceány.  Mikrořasa je pěstovaná ve speciálních fotobioreaktorech na pobřeží Bretaně. Tímto způsobem si nemusíme nic brát z naší divoké přírody. Lichořeřišnici si sami pěstujeme na organických polích v La Gacilly, v Bretani. Využíváme principů pozitivního zemědělství s maximálním ohledem  k půdě a jejím zdrojům. Výtažek z gardénie získáváme skrze proces eko extrakce z plodů této rostliny. 

SLOŽENÍ PRODUKTŮ CELÉ ŘADY ELIXIR BOTANIQUE OBSAHUJE  MINIMÁLNĚ 97% INGREDIENCÍ PŘÍRODNÍHO PŮVODU
Protože jsme oddaní eko designu našich obalů, mají produkty řady Elixir Botanique otevřené papírové krabičky, díky čemuž  uspoříme 41 % papíru (ve srovnání s předchozím balením).  Zcela jsme se vyvarovali použití celofánu, což představuje  úsporu 1,8 tun plastů každý rok. 

* Patenty jsou přihlášené a registrované ve Francii. ** Benefity séra pro pleť jsou stejné jako účinky melatoninu: antioxidace a ochrana.

Zdroj a foto: Yves Rocher, #ElixirBotanique #silazemeaoceanu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *