Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

SoutěžZábava

Nová soutěž krásy Hledá se Miss na Prima SHOW

Hledá se Miss, to je název nové show – soutěže krásy Česká Miss Essens. Nejde ovšem o jen tak ledajakou Miss, diváci se mohou těšit na velmi pestrou reality show, kde dívky budou muset opravdu zabrat, aby si zajistily úspěch a postup do samotného finále, kde jedna z nich získá vysněný titul Česká Miss Universe. Hledá se Miss startuje na Prima SHOW už tuto sobotu 15. října od 20.10.

Osm epizod provede diváky cestou soutěžících za snem stát se novou královnou krásy, která bude zvolena v závěrečném živém přenosu na televizi Prima dne 11. 12. 2022. První díl z předtočených epizod bude sestávat z krátkých pohovorů s účastnicemi castingových kol. „Já s dívkami neuvěřitelně soucítím, protože se mi samozřejmě vybavují moje zážitky. Mně se líbí, že kolikrát ty holky ani nevědí, jak moc jsou krásné, a my jim jejich sebevědomí můžeme zvednout,“ říká porotkyně Andrea Bezděková.

Na casting dorazilo opravdu obrovské množství dívek. Některé měly štěstí a mohly se radovat z postupu do dalšího kola, ale jak už to tak bývá, postoupit nemohly všechny. To je příklad i Karolíny Veselé z Podbořan, jejíž největší láskou jsou zvířata.

Foto: Archiv Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *