Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zdraví

Dárky, které vám pomohou splnit novoroční předsevzetí  

K vánočnímu období a svátkům bezprostředně patří také oslava nového roku. S jeho příchodem se však často pojí nejrůznější předsevzetí, kdy se například snažíme žít zdravěji a více se starat o své tělo. Pokud si stále nevíte rady s vánočními dárky, Amway má dva tipy poslední záchrany, se kterými určitě neprohloupíte.

Méně alkoholu, více cvičit, zdravá strava. Ruku na srdce, kdo z nás si podobná předsevzetí dal hned několik let za sebou? Všichni se chceme cítit dobře ve vlastním těle a začátek roku je k těmto snahám jako stvořený. Chcete podpořit růst vlasů, kvalitu nehtů nebo zlepšit své soustředění? Zkuste si dopomoci doplňky stravy a vitaminy, které vás podpoří na cestě k vašim cílům a předsevzetím. Své blízké můžete v plnění jejich novoročních cílů podpořit právě funkčním dárkem, jako jsou vitaminy nebo přírodní doplňky stravy. Takový dárek se totiž neztratí a udělá radost!

Krásná zvenčí, krásná uvnitř
Kolagen a další vitaminy na podporu růstu vlasů a nehtů jsou v posledních letech stále více v oblibě. Obzvlášť ženám, které se snaží dopřávat svým vlasům a pleti to nejlepší, uděláte radost skutečně kvalitním doplňkem stravy.

Amway tip: Vždy sáhněte po komplexních produktech, které obsahují nejen kolagen, ale i celou škálu vitaminů, které se vzájemně doplňují pro dosažení co nejlepšího účinku.

Nutrilite™ Beauty You Glow je doplněk stravy ve formě želé tablet, které příjemně překvapí vynikající chutí lesního ovoce. Už nikdy tak nezapomenete na svou denní dávku vitaminu C, E, A, selenu a biotinu. Všechny zmíněné vitaminy a minerální látky chrání buňky před oxidativním stresem, čímž přispívají k udržení dobrého stavu pokožky, vlasů a nehtů. Nutrilite™ Beauty You Glow navíc obsahuje kolagen a kyselinu hyaluronovou, která je známá pro své omlazující účinky. Dopřejte své mamince, babičce nebo sestře dávku kolagenu a potřebných vitaminů, aby se cítily skvěle! Cena: 870 Kč

Novoroční stres porazíte raz, dva
Nový rok je pro spoustu z nás velice náročným obdobím. Vstupujeme do něj s mnoha očekáváními, doháníme resty, které jsme nestihli před Vánoci a studentům začíná zkouškové období. Hektický leden a stres dokážou pěkně rozladit i tu nejvíce soustředěnou mysl. Existují však přírodní vitaminy, jež přirozeně pomáhají zklidnit naši nervovou soustavu a pomohou nalézt ztracenou koncentraci.

Chutné želé tablety Nutrilite™ Be Focused v sobě kombinují vitaminy B6 a B12, které podporují správnou funkci nervové soustavy. Také jsou obohaceny o brazilskou guaranu, která zlepšuje paměť a bdělost. Tyto kognitivní funkce totiž dokáže stres, nedostatečný pohyb nebo příjem základních vitaminů a minerálů způsobený rychlým životním tempem negativně ovlivnit.

Nevíte si rady s dárkem pro kamaráda, kolegu nebo potřebujete tip sami pro sebe? Doplněk stravy Nutrilite™ Be Focused využije skutečně každý, což z něj činí naprosto univerzální, přesto užitečný dárek. Vzhledem k tomu, že je k dostání v podobě vynikajícího želé tablet s příchutí tropického ovoce a pomeranče, budete jej užívat každý den s chutí a radostí. Cena: 745 Kč

Zdroj a foto: Nutrilite

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *