Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Skoro dámský klub v Salmovské s výtvarnicí Alexandrou Hejlovou a moderátorem Oldřichem Tamášem!

Výtvarnice Alexandra Hejlová se po delší odmlce vrací na prkna do Salmovské literární kavárny a to v talkshow „Skoro dámský klub…“ společně s ředitelem TV V1 a moderátorem, Oldřichem Tamášem.  

Ředitel východočeské televize V1, která je největší regionální televizní stanicí u nás, Oldřich Tamáš, nabídl Alexandře koncem minulého roku účinkovat ve “Skoro dámském klubu s Oldou Tamášem”. Spolupráce s Oldřichem Tamášem, který v pořadu vystupuje jako moderátor, ale je zároveň i autorem a režisérem, jí maximálně vyhovuje, protože není v ničem omezována a natáčí se v jejím pražském ateliéru. Alexandra a Oldřich Tamáš vystupují v každém dílu, hosté se střídají.

Nyní máte jedinečnou příležitost zúčastnit se “Skoro dámského klubu” poprvé 4. dubna 2023, od 19 hod. v Salmovské literární kavárně. Hosté Alexandry Hejlové a Oldřicha Tamáše budou: esoterička, spisovatelka Ilona Golovleva, spisovatelka a novinářka Marcela Kohoutová a zahraniční host, slovenský zpěvák a protagonista Freddyho Mercuryho, Peter Paul Pačut.

Foto: Jana Tesaříková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *