Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Kdo říká, že přírodní certifikovaná kosmetická péče nemůže vonět lahodně a být trendy?

Značka přírodní certifikované kosmetiky Nature Box přichází s novými produktovými řadami Cherry a Melon. Zažijte vůni tropického ovoce každý den přímo ve vaší sprše, ať už zvolíte hýčkající vůni třešní nebo osvěžující vůni melounu. Obě varianty získaly přírodní certifikaci COSMOS NATURAL, splňují proto vysoké požadavky na značku přírodní kosmetiky. Jejich složení je veganské a obsahuje 98 % složek přírodního původu.

Řada Nature Box Cherry pro zkrocení nepoddajných vlasů
Nová řada Nature Box Cherry s třešňovým olejem lisovaným za studena zkrotí vaše nepoddajné vlasy. Hladké hřívy docílíte snadno použitím šamponu a následně i zjemňujícího kondicionéru. Oba produkty mají ve svém složení kromě třešňového oleje, známého pro obsah cenných vitaminů a antioxidantů, také pečující složku, která účinně bojuje proti krepatění. Vlasy pak zůstanou po celý den krásně hladké a vyživené. A pokud se nemůžete třešňové vůně nabažit, sáhněte po hýčkajícím sprchovém gelu, který nová produktová řada nabízí. Všechny tři výrobky řady Nature Box Cherry mají veganské složení a 98 % složek přírodního původu. Jejich obal je plně recyklovatelný a vyroben ze 100 % sociálního plastu. Tedy z plastu nalezeného na pevninách či plážích v méně rozvinutých částech světa, kde jej tamní obyvatelé mohou zaměnit ve sběrných centrech za suroviny nebo peníze. Odtud se dále recykluje a používá k výrobě obalů společnosti Henkel.

Doporučené maloobchodní ceny:

  • Nature box Cherry sprchový gel: 134,90 Kč
  • Nature Box Cherry šampon: 184,90 Kč
  • Nature Box Cherry kondicionér: 184,90 Kč

Řada Nature Box Melon pro mastné vlasy
Nový šampon Nature Box Melon nabízí každodenní osvěžující péči o vlasy. Šampon s lehkým za studena lisovaným melounovým olejem je speciálně navržen pro mastnou pokožku hlavy a suché konečky. Lehké složení vlasy nezatíží, avšak zajistí hloubkovou čistotu. Účinně tak pomáhá odstraňovat mastnotu z vlasů a pokožky hlavy a zároveň poskytuje ochranu proti roztřepení konečků. Melounová řada Nature Box zaujme precizně vyladěnou rovnováhou mezi čisticími a pečujícími složkami. Osvěžující vůně je pak jen třešničkou na dortu. Meloun rostoucí v pouštní oblasti Kalahari je velmi odolný proti suchu a jeho semínka obsahují vysoké koncentrace esenciálních mastných kyselin a přírodního vitaminu E. Tato jedinečná kombinace, na rozdíl od jakéhokoli jiného oleje, skutečně posiluje sílu a zdraví vaší pokožky. Vyzkoušejte na vlastní kůži zázračné účinky Kalahari melounu v šamponu Nature Box Melon. Obal šamponu je vyroben ze 100 % sociálního plastu a je také plně recyklovatelný. Produkt má veganské složení a 98 % složek přírodního původu. K dostání je za doporučenou maloobchodní cenu 184,90 Kč.

Obě produktové řady jsou veganské. V jejich složení nenajdete žádné silikony, parabeny, umělá barviva ani mikroplasty. Právě naopak! Obsahuje 98 % složek přírodního původu. Vše v souladu s vysokým standardem certifikace Cosmos Natural.  

Zdroj a foto: www.henkel.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *