Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sex a vztahy

6 důvodů, proč by měly ženy mít sex po ránu

Fanoušci sexu po probuzení jsou hlavně muži, což má svůj prozaický důvod – jejich hladina testosteronu v tu dobu dosahuje vrcholu a tak se často budí s erekcí, čehož chtějí náležitě využít. Jak jsme na tom ale my ženy?

Ženy tak nažhavené nebývají, navíc mají pocit, že ostré ranní světlo nemilosrdně odhalí jejich nedostatky. Nenalíčené a neupravené se cítí nepřitažlivé, a tak raději prchnou do koupelny. Když se z ní vrátí vymydlené a voňavé, často bývá na hrátky pozdě. Jenže co když je ranní sex tím nejlepším salonem krásy na světě? Milování v ranních hodinách má totiž blahodárný vliv na duši i tělo a bez velké námahy z ženy udělá šťastnější a krásnější bytost.

1. Radost a energie po celý den
Díky postelovým hrátkám na začátku dne se do těla vylučují endorfiny, které jsou zodpovědné za dobré duševní rozpoložení. Navíc se změní hormonální složení těla, takže dobrá nálada stejně jako energie vydrží mnohem déle.

2. Lepší imunita
Říká se, že díky sexu po probuzení jen 2x týdně vás nepotká žádné nachlazení ani infekce, je to díky zvýšené hladině imunoglobulinu. Má to i další benefity – silnější a zdravější srdce, což významně sníží riziko mrtvice a infarktu, dvou největších strašáků 21. století. A to nemluvíme o stresu, na který má ranní sex jen samé pozitivní účinky.

3. Lepší než dieta
Nejúčinnější cvičení je po ránu, tak proč si nezacvičit tím nejpříjemnějším způsobem. Během jedné soulože spálíte tolik kalorií jako při patnáctiminutovém běhu na pásu či jízdě na rotopedu. Váš metabolismus se skvěle nastartuje a bude pracovat ještě několik hodin po akci.

4. Bujnější dekolt
Díky častému rannímu sexu se prsa mohou zvětšit až o neuvěřitelných 25 %. Je to vědecky podložená realita, za kterou může prostý fakt v podobě prokrvení prsních tkání – ať už vzrušením nebo masáží.

5. Zářivější vlasy a pleť
Během pohlavního styku se zvyšuje cirkulace krve. Pleť se prokrvuje, okysličuje se, a proto také po orgasmu působí svěžím a zdravějším dojmem. A to není zdaleka všechno – zároveň se aktivuje tvorba kolagenu, takže se pleť stává pružnější a vrásky se tvoří pouze jemné.

6. Vášnivější vztah
Právě ranní sex může být životabudičem dlouhodobého partnerského vztahu. Pokud se pomilujete po zazvonění budíku, budete na sebe celý den myslet a přemýšlet, kdy si erotické hrátky zase zopakujete. Večer je zkuste přikořenit nějakými erotickými pomůckami. „Je lékařsky podloženo, že páry, které používají erotické pomůcky při svých milostných aktech, jsou se svým sexuálním životem mnohem více spokojeni. Vibrátor či dildo jsou léty prověřené klasiky, které je možné si užít sólově i v páru. Erekční kroužky pak zase mají úžasnou schopnost podpořit a prodloužit erekci,“ uzavírá Jan Adamica, majitel internetového obchodu s erotickým zbožím e-kondomy.cz.

Foto: archiv Shutterstock

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *