Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

WMF: požitek z kávy pro všechny vaše smysly

Prémiová německá značka WMF uvádí na český trh exkluzivní novinku: plnoautomatické kávovary pro domácnosti. Jejich dokonalé designové provedení a precizní technologie připraví vaši nejoblíbenějí kávu přímo v pohodlí vaší kuchyně, budete si připadat doslova jako v hollywoodském filmu!

Inspirován profesionály, designován pro domácnosti. To je hlavní poselství zbrusu nových kávovarů značky WMF. A to zcela bez nadsázky! Značka WMF patří k lídrům v oblasti profesionálních kávovarů již roku 1927. Své dlouholeté zkušenosti nyní transformovala právě do výroby prémiových domácích kávovarů, ve kterých se snoubí vytříbený design, vysoké nároky na kvalitu a záměr nabídnout napřekonatelný zážitek už jen z přípravy kávy. A co teprve první ochutnání… skutečný zážitek, který si prostoupí všemi smysly.

Kávovary WMF Perfection jsou doslova vyzbrojeny chytrými technologiemi, které přísně dohlíží na funkčnost každého jednotlivého komponentu. Jejich cílem je připravit dokonalý nápoj, který potěší smysly lahodnou chutí, oslní omamnou vůní a bude mít vždy tu správnou teplotu. Nejsou však pouze mistři ve výkonu, ale i v jednoduchosti ovládání. Manipulace s tímto kávovarem je naprosto snadná a údržba minimální. Při obsluze se budete radovat z velkého TFT barevného displeje, jehož povrch z tvrzeného skla vyzařuje luxus a eleganci. Ponořte se do nabídky a vyberte si přesně ten váš nápoj: podle svých preferencí můžete jednoduše nastavit velikost i intenzitu. Dokonce si můžete vytvořit vlastní profily s oblíbenými nápoji, abyste mohli své hosty potěšit právě tím, za čím se k vám tak rádi vrací.

Rozhodně vás potěší automatické čištění, které zajistí hygienickou bezpečnost a také plnohodnotnou funkčnost.Ta byla dokonce potvrzena nezávislým testovacím institutem TÜV, který dokládá bezpečnost a hygieničnost technického řešení.

WMF uvádí v tuto chvíli na trh dvě modelové řady 800 a 700 s pěti různými kávovary, které se liší barevným provedením, funkcionalitou a také dodatečným příslušenstvím. K dostání na českém trhu budou od června v distribuci obchodů Tefal Store či Home&Cook.

WMF spouští svou největší celosvětovou kampaň s hollywoodskou hvězdou Diane Kruger: nová éra pro prvotřídní požitek z kávy

Požitek z kávy ještě nikdy nebyl takovým potěšením pro smysly! S německo-americkou herečkou Diane Kruger si společnost WMF zajistila prvotřídní podporu pro uvedení své řady plně automatických kávovarů. To, co dělá z tohoto dua obzvláště silný tým, není jen intenzivní vášeň pro požitek z kávy všemi smysly, ale také sdílené uznání prvotřídní kvality a silného dědictví, stejně jako ikonického designu a individuálního požitku. „V Diane Kruger jsme našli perfektní osobu pro naši kampaň. Reprezentuje a ztělesňuje hodnoty naší značky v každém ohledu: charakterově nadčasová a elegantní, sofistikovaná a kosmopolitní, odvážná, ale přívětivá a vlídná. Diane Kruger poskytuje produktu silnou a široce uznávanou tvář a staví značku na prvotřídní úroveň,“ říká Kilian Manninger, prezident Consumer BU WMF GmbH. Diane Kruger si také velmi váží partnerství s tradiční německou značkou: „WMF je značka, kterou znám od dětství a kterou mám odjakživa spojenou s kvalitou a ikonickým designem. Proto jsem opravdu nadšená, že můžu být tváří kampaně WMF.“

O Diane Kruger
Diane Kruger je německá herečka, která dosáhla svého mezinárodního průlomu v Hollywoodu prostřednictvím hlavních rolí ve filmových trhácích, jako jsou „Troja“, „Hanebný pancharti“ a „Odnikud“. Její tvář naposledy zazářila ve šionážním thrilleru „Kód 355“. Herečka byla za své výkony oceněna řadou národních i mezinárodních ocenění a je považována za jednu z nejuznávanějších světových filmových hvězd. Když zrovna nepracuje, ráda cestuje a vaří. Diane Kruger žije v USA.

O značce WMF
Značka WMF svými inovacemi nastavuje standardy již více než 165 let. Je také významným zdrojem inspirace na trhu. Její produkty, jejich výjimečný design, dokonalá funkčnost a nejvyšší kvalita podněcují touhu po úžasných kulinářských zážitcích: od přípravy a vaření až po stolování a pití – čtyři momenty, ve kterých je značka WMF srdcem života zákazníka. Produkty WMF dělají z vaření potěšení. Od přípravy ingrediencí pomocí kuchyňských nožů s přesným řezným výkonem a vaření s inovativním nádobím až po stolování se stylovými příbory, karafami a stolními doplňky, produkty značky WMF promění všechny tyto okamžiky v něco výjimečného. WMF je značkou skupiny WMF se sídlem v Geislingen an der Steige, která od konce roku 2016 patří do francouzského konsorcia Groupe SEB.

Zdroj a foto: WMF

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *