Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

6 rumových drinků, které zvládnete připravit sami

Enjoy Slow! Přijměte tuto výzvu – zpomalte a vychutnávejte skvělé okamžiky vašeho života. Dejte prostor své jedinečnosti a užijte si tu nejlepší zábavu při tom, co vás baví a s lidmi, kteří vás baví. Inspirujte se našimi recepty, namíchejte si své vlastní drinky a prožijte zážitky, na které nezapomenete. Mějte však na paměti že, míň alkoholu znamená víc vás.

CAPTAIN MINT COOLER
Osvěžení pro každou příležitost? To je Captain Mint Cooler! Nejlépe si jej vychutnáte v houpací síti na pláži, ta ale nemusí být vždy po ruce. Pozvěte proto partu přátel, se kterými si tento koktejl vychutnáte stejně dobře, ať už jste kdekoliv. Pravá zábava totiž netkví v alkoholu, ale v atmosféře, kterou si vytvoříte.

Suroviny na jeden drink:
40 ml Captain Morgan Original Spiced Gold
100 ml citronové limonády
snítka máty
srpek limety
led

Postup:
Naplňte sklenici kostkami ledu, nalijte Captain Morgan Original Spiced Gold, přidejte citrónovou limonádu a promíchejte. Ozdobte mátou a limetkou. Na zdraví!

CAPTAIN & COLA
Ikonický drink nabitý dokonalou kombinací voňavých ingrediencí obsažených v nápoji Captain Morgan Original Spiced Gold a lahodné chuti ledově vychlazené coly. Tento koktejl je inspirovaný populárním drinkem Cuba Libre, který začal psát svou historii na se březích Karibiku na začátku 20. století. Směs rumu a coly, velmi populární na Kubě, se dnes pije po celém světě díky jednoduchým ingrediencím a snadnému receptu, který zvládne každý.

Suroviny na jeden drink:
40 ml Captain Morgan Original Spiced Gold
100 ml cola
srpek limety
led

Jak na to?
Sklenici naplňte ledem a přilijte Captain Morgan Original Spiced Gold spolu s colou. Následně promíchejte a přidejte limetku. Pro lepší říz z ní před ponořením do drinku vymačkejte trochu šťávy.

Tip kapitána:
Chcete-li udělat opravdu dobrý mix Kapitána a coly, zapamatujte si to hlavní: vždy dodržujte poměr 2,5 dílů coly na 1 díl Captain Morgan.

Sliced Apple & Tonic  
Tento míchaný nápoj si vás získá šťavnatou chutí čerstvě nakrájených jablek, příjemně osvěženou hořkým tonikem. Představuje ideální drink pro každou příležitost, a ne náhodou je také součástí festivalových menu.

Suroviny na jeden drink:
40 ml Captain Morgan Sliced Apple
100 ml tonic
Limetka na ozdobu

Postup:
Sklenici naplňte ledem, přilijte CM Sliced Apple a tonic. Závěrem ozdobte limetkou a můžete podávat.

Sliced Apple Storm
Dejte svým chuťovým pohárkům zažít jablečnou bouři. Dokonalé spojení výjimečného rumu s jablečnou příchutí se skvěle snoubí se zázvorovou limonádou a společně vytváří osvěžující kombinaci, vhodnou nejen pro letní večery. Vychutnávejte s přáteli a nezapomínejte, že méně alkoholu, znamená víc vás.

Suroviny na jeden drink:
40 ml Captain Morgan Sliced Apple
100 ml zázvorové limonády
Limetka nebo zázvor na ozdobu
Led

Postup:
Sklenici naplňte kostkami ledu, přidejte Captain Morgan Sliced Apple a dolijte zázvorovou limonádou. Pro vyladění chuti dozdobte drink limetkou nebo plátky zázvoru.

Sliced Apple & Bezinka
Snadný, a přitom perfektně osvěžující drink potěší nejen milovníky bezinkové limonády. V tomto případě ji příjemně okořeňuje výjimečný Captain Morgan Sliced Apple, který celé kombinaci dodává punc nevšednosti. Pozvěte přátele na bezinkovo-rumový koktejl a společně si vychutnejte okamžiky podtržené jedinečností každého z vás. Pravá zábava netkví v alkoholu, ale ve vás.

Suroviny na jeden drink:
40 ml Captain Morgan Sliced Apple
100 ml bezinkové limonády
Limetku a mátu na ozdobu
Led

Postup:
Sklenici naplňte ledem nalijte Captain Morgan Sliced Apple spolu s bezinkovou limonádou, ozdobte limetkou a můžete servírovat. Na zdraví!

Sliced Apple Chupito
Překvapte přátele a namíchejte jim netradičního panáka. Netřeba pít na ex, vychutnejte si jej. Méně alkoholu znamená víc zábavy a jedinečných vzpomínek, které se nevytratí.

Suroviny na jeden drink:
20 ml Sliced Apple
20 ml Lime juice cordial
1 koktejlová třešnička (nemusí být)

Postup:
Do skleničky na panáky nalijte Captain Morgan Sliced Apple, přidejte Lime juice cordial, ozdobte koktejlovou třešní a originální shot je na světě. Nezapomeňte však, že zábava netkví v alkoholu, ale ve vás a ve vaší jedinečnosti.  Vychutnávejte proto pomalu.

Foto: archiv Captain Morgan

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *