Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Děti

V průběhu září mohou děti do 18 let získat příspěvek na rovnátka až 10 000 Kč

Zdravotní pojišťovna RBP připravila pro své klienty speciální bonus: příspěvek na fixní nebo snímatelná rovnátka až do výše 10 000 Kč. Využít jej mohou všichni pojištěnci, kteří podají žádost o úhradu preventivní péče společně s účtenkou, a to v období od 1. 9. do 30. 9. 2023. Účtenka nesmí být starší než tři měsíce.

„Speciální bonusy nabízíme svým pojištěncům několikrát v roce, letos jsou konkrétně dva. V březnu to byl příspěvek na nákup bandáží a ortéz a teď v září jsme se zaměřili na děti. Zájem o standardní příspěvek na rovnátka do výše 1 000 Kč je dlouhodobě vysoký. V loňském roce jsme na léčbu vadného chrupu prostřednictvím fixních nebo snímatelných aparátků přispěli více než 2 tisícovkám dětí částkou 2,2 miliony korun,“ vysvětluje Ivo Čelechovský, tiskový mluvčí RBP.

Na speciální příspěvek na rovnátka až do výše 10 000 Kč se mohou pojištěnci složit ostatní členové rodiny nebo známí, kteří standardní roční příspěvek v částce až 1 000 Kč v daném roce nevyužijí. Celkem může přispět maximálně 9 dalších osob. Ke sloučení limitu je ale zapotřebí předložit jejich písemný souhlas prostřednictvím příslušného tiskopisu.

Ortodontická péče je v ČR hrazena ze zdravotního pojištění do dosažení věku 22 let. U fixního aparátu hradí pojišťovny výkony související s ortodontickou léčbou, na použitém materiálu se pojištěnci spolupodílejí.

Více informací získáte na www.rbp213.cz, bezplatné zákaznické lince 800 213 213 nebo v jednotlivých pobočkách RBP.

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *