Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Kabelka BVLGARI Roma

Římský klenotnický dům, který ovládá umění opracování vzácných kůží, představuje novou všestrannou ikonu, inspirovanou nadčasovou elegancí Věčného města.

Od roku 1884 je kreativní vize značky Bulgari hluboce spjata s jedinečným historickým odkazem rodného města této ikonické značky, Římem. Bulgari nyní znovu vychází z kulturního odkazu Věčného města, nechává se inspirovat jeho nevyčíslitelnou krásnou a představuje kabelku BVLGARI Roma. Zajímavá novinka představuje unikátní DNA značky v moderním a rafinovaném stylu.

Nový model je dokonalou kombinací funkčnosti, uhlazené elegance a promyšlených detailů. Tato ikona je jako stvořená pro nejrůznější denní příležitosti, působí velmi všestranně a snadno se kombinuje. Tvar svrchního madla zajímavě kontrastuje s pevným a prostorným tělem se zahnutými liniemi metalického dekoru. Tento ikonický prvek zdobí logo Bulgari v římských kapitálkách, které ve spojení s kulatými svrchními madly tvoří tvaru kruhu.

V roce 1975 římský klenotnický dům poprvé použil své logo jako designový prvek vygravírovaný na hodinkách. Tato stylistická volba představovala ve své době unikátní inovaci. Ať už se objevilo na špercích, doplňcích či brýlích, logo Bulgari se brzy stalo ztělesněním ikonického stylu oblíbeného italského domu. A to především v podobě kruhového gravírovaní u kolekce BULGARI BULGARI, inspirovaného nápisy na starých římských mincích.

Všestranný a přizpůsobivý design kabelky podtrhuje půlkruhovitý kovový rámeček s nejrůznějšími úpravami. Jedna z nich si pohrává s dvěma různými odstíny pokovení, konkrétně se jedná o barvu starožitného zlata a lesklého paladia. Druhá pracuje s tónem sladěným s barvou kabelky pro bezchybný monochromatický styl.

Kabelka je díky kompaktnímu a zároveň i funkčnímu tvaru jako stvořená pro každodenní nošení. Díky odnímatelnému a nastavitelnému koženému popruhu ji lze nosit prakticky přes tělo, ale také přes rameno nebo sofistikovaně v ruce. Jedná se o skutečně všestranný doplněk pro všechny denní příležitosti. BVLGARI Roma je zosobněním moderní, jednoduché elegance a svým univerzálním a trendy designem zaujme ve všech podobách stylingu.

Nová kabelka předvádí mistrovství barev a jedinečné řemeslné zpracování, a to i v oblasti práce se vzácnými materiály. Je vyrobena z výběrové prémiové teletiny, která je citlivě opracována tak, aby maximálně vynikl její přirozeně jemný povrch a luxusní vzhled.

Kouzlo tohoto materiálu ještě pozvedá úžasná paleta barev s odstíny, inspirovanými drahými kameny – Vivid Emerald, Truly Tourmaline, Saffron Amber, Foggy Opal a Ivory Opal, a dále v barvě stříbrné a černé. Výběr barev potvrzuje mistrovské umění práce s barvami, které je hluboce zakořeněno v DNA značky Bulgari.

Nová kabelka se objeví ve vybraných světových buticích Bulgari a na B.com od září 2023.

Zdroj a foto: Bulgari

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *