Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZábava

O víkendu vzhůru na Lipno! Budeme plnit přání a starat se Vám o děti!

První prázdniny nového školního roku v plném proudu, před námi víkend, a ten bude v Rodinném areálu Lipno plný dýní, soutěží, strašení, lahodných halloweenských zákusků, ale budou se plnit i přání! Konkrétně dětskému domovu Radenín, jehož 47 dětí zavítá na Stezku korunami stromů a do Království lesa. V sobotu nebude chybět Halloweenská stezka s lišákem Foxem, nebo podvečerní stezka odvahy.

Ať už se na Lipno vydáte na jeden nebo oba víkendové dny, určitě neprohloupíte. Po oba dny je pro návštěvníky nachystán bohatý program v duchu Halloweenu. V Království lesa budou probíhat animace pro děti pro všechny návštěvníky zdarma. Lišák Fox si připravil strašidelnou diskotéku. K tomu se budou vyrábět halloweenské masky, nebo na děti čeká spousta soutěží.

Velkou atrakcí pro celou rodinu bude Halloweenská stezka s lišákem Foxem. Ta startuje od 13:00 hodin na náměstíčku u hotelu Element. Každé dítě si zde vyzvedne hrací kartu a mapku celé cesty. Budou připravená tematická stanoviště, která rodiny provedou od náměstí přes koloběžky až pod Stezku korunami stromů. Nachystány jsou halloweenské úkoly, dílny, hry a mnoho dalšího. V cíli bude na všechny odvážlivce čekat odměna,“ doplňuje tiskový mluvčí areálu Jiří Gruntorád. Kdo se nebojí, může se v sobotu vydat i stezku odvahy. Startuje se v 18:00 od Klientského informačního centra.

Pokud Vám po cestě vyhládne, v restauraci Stodola probíhá o víkendu gastro akce s názvem “Halloweenská dýně“. Na menu budou speciality z dýně. Pro děti jsou nachystána strašidelná jídla. Podávat se budou smažená netopýří křidélka, mumie, nebo čarodějnické prsty.

A protože Rodinný areál Lipno nejsou jenom zážitky, ale i podpora mnoha charitativních projektů, o víkendu se určitě potkáte s dětmi z dětského domova Radenín. Ten byl vylosován v rámci novoročního stromu přání na Stezce korunami stromů. Děti se podívají nejenom na krásnou lipenskou přírodu z vrcholu Stezky, ale i do dětského ráje plného zábavy, do Království lesa.

Zdroj a foto: Rodinný areál Lipno 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *