Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Uskupení 7krát3 feat. Igor Ochepovsky & DJ Chocolatic otevřou nové zelené terasy Křižíkových pavilonů na Výstavišti

V rámci otevření nově revitalizovaných střech Křižíkových pavilonů, které se nově proměnily na zelené pobytové terasy, vystoupí uskupení 7kát3 feat. Igor Ochepovsky & DJ Chocolatic. Koncert pro širokou veřejnost se vstupem zdarma odstartuje 5. června v 18.00 hodin přímo na terasách Křižíkových pavilonů. Samotné slavnostní otevření teras se uskuteční už v 17.00 hodin, a to za doprovodu příjemné hudby i dobrého jídla a pití z bistra Terasa. Nové zelené terasy budou pro veřejnost otevřeny po celý rok a nabídnou téměř 6 000 m2 ploch pro veřejné i soukromé akce. Partnerem jedné ze zelených teras je Škoda Auto, dodavatelem zeleně jsou Pražské služby.

Přijďte otevřít zelené terasy a užít si pohodu s přáteli  
Samotné otevření teras proběhne 5. června v 17.00 hodin, kdy si mohou první návštěvníci zabrat svá místa na koncert, který se uskuteční mezi 18.00 a 19.00 hodin v podání 7krát3 feat. Igor Ochepovsky & DJ Chocolatic. Po koncertě i během něj bude možnost dopřát si drink a občerstvení v novém bistru Terasa, projít se po terasách s výhledem do opne-air části areálu Výstaviště, nebo si užít výhledy z dalekohledu, který zajistila partnerská firma jedné z teras Škoda Auto. V rámci této partnerské terasy Škoda Gardens budou pro návštěvníky připraveny mj. i dvě dětské houpačky nebo lavička se solární nabíječkou, samozřejmostí je pak místo pro Rekola, na která návštěvníky navedou ukazatele. To vše bude zasazené do spousty zeleně, o kterou se postarala dodavatelská firma Pražské služby.

7krát3 na ojedinělém vystoupení
Pod názvem 7krát3 se ukrývá zpěvák, producent a rapper Štěpán Hebík, dříve působící pod přezdívkou Jaquin Step jako vokalista a trombonista reggae skupiny PubAnimals. Do povědomí široké veřejnosti se dostal během covid pandemie, kdy naživo vystoupil v televizním přenosu z Národního divadla. První hit „Promiň“ vydal pod vlivným hiphopovým vydavatelstvím Bigg Boss. Následně spolupracoval se zásadními umělci české rapové scény jako jsou Vladimír 518, Rytmus, DJ Wich, Orion a další. Pod zmíněným labelem vydal i debutové album s jednoduchým označením “I”. Tvorba hned od začátku upoutala pozornost nejen publika, ale i hudební kritiky. Rádio Wave mu udělilo cenu za nejlepší popový song roku 2019. V roce 2021 pak získal cenu Anděl v hlavní kategorii Sólový interpret. V roce 2022 vydal druhé album s jednoduchým názvem “II”, k němuž přizval mnoho předních producentů a svým hlasem přispěli např. Rytmus a Erika Rein.

Igor Ochepovsky je vyhledávaný skladatel, kytarista a producent spolupracující s významnými umělci české alternativní a popové scény, jako jsou Ewa Farna, David Koller, 7krát3, ILÆY nebo Klára Vytisková. V současné době vede Ochepovsky doprovodnou kapelu Lenky Dusilové. Ochepovsky je autorem hudby pro divadlo (Losers Cirque Company, La Putyka), filmy (En tierra de machos, el joto es rey, El silencio de la sirena a Day of Mourning) i počítačové hry (Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread).

Rodák z Mikulova DJ Chocolatic doprovodí 7krát3 a Igora Ochepovskeho se svými gramofony. Jeho sety si lze poslechnout např. na mixcloudu.

Vstup na akci je po schodišti Křižíkova pavilonu B (vedle Maroldova panorámatu).

Zdroj a foto: www.navystavisti.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *