Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Slunečné dny jsou tady. A využití bronzeru je  žádoucí víc než kdy jindy. Máte ve své  kosmetické taštičce ten pravý? 

Během dní plných slunce chcete zářit. Aby se váš záměr povedl, potřebujete jediný  přípravek. Dokonalý kompaktní pudr s bronzujícím efektem, který vám dodá nádech  opálení i po celodenním sezení v kanceláři. Vyberte si dekorativní kosmetický zázrak, který  zaručí, že budete neustále vypadat, jako byste se právě vrátila z dovolené. 

Letní dny jsou tady a s nimi i touha vypadat zdravě, svěže a jako byste se právě vrátila z dovolené. Jenže co  dělat, když vás v práci dohání uzávěrka, na slunci vysedávat nemáte čas a vypadáte ve srovnání  s kolegyněmi – pobledle? Naučte se pracovat a do své make-up rutiny zaneste práci s bronzujícím pudrem.  Nanášejte ho užším štětcem na místa, která chcete zvýraznit, ale přitom zúžit. Tedy pod lícní kosti, na  spodní čelist – zde je rozetřete do ztracena. Následně můžete na horní víčka, spánky.  

Růžový dotek aplikujte nad lícní kosti, právě tento odstín oblasti očí pozdvihne obličej a udělá jemný lifting.  

Pozor, tento produkt vám může udělat skvělou službu i v oblasti dekoltu. Zářivý a opálený vzhled – bez  opalování – můžete dodat pomocí přípravků na pokožku celého těla. Většinou jsou takové přípravky na  olejové bázi s příměsí třpytivých částic, které pleť nejen vyživují, ale nechávají ji také hloubkově  hydratovanou a neodolatelně svěží. Mírně opálená pokožka těla vypadá skvěle sama o sobě, ale když jí  trochu pomůžete, bude výsledek dokonalý. 

Vyzkoušejte:  
Bronzující pudr Solei Bronze, Orlane – 9 g/1015 Kč 
Bronzující kompaktní pudr Bronzing Pressed Powder č. 23 v odstínu „sluneční bronz“ vytvoří přirozený  a jednotný tón pleti, který jí vydrží po celý den. Má velmi jemnou a lehkou texturu, díky níž se snadno nanáší  a dokonale splývá s pletí. Mějte i vy krásnou, matnou, hedvábně jemnou a přirozeně jasnou pleť. Tento  kompaktní pudr dodá vaší tváři lehounké, zcela přirozeně působící opálení, jehož intenzitu můžete libovolně  regulovat. O pohodlí a příjemný pocit vaší pleti se postarají v něm obsažené hydratační a vyživující  ingredience. Dekorativní pečující kosmetika Orlane zahrnuje širokou škálu jedinečných kolekcí rtěnek,  podkladových make-upů, kompaktních pudrů a tónovacích hydratačních krémů, které nejen podtrhnou krásu  vaší pleti, ale také ji ošetří. Ve vašem neceséru by neměly chybět ani pečující řasenka a nezbytný  rozjasňující pečující štětec na oční kontury. Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji  proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá  moderní technologie. 

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop.  Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti  prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com. 

Zdroj a foto: www.orlanecz.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *