Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Koukejte na sebe ze všech stran!

Chcete si zajistit dokonalý vzhled ze všech úhlů nebo jenom zkontrolovat, zda váš účes vypadá dobře ze všech stran? Skvělým pomocníkem jsou oboustranné zrcadlové galerky!

„Vychytávku, kdy dvířka tvořená oboustranným zrcadlem dvojnásobně zvětšují svoji celkovou odrazovou plochu, mají pouze některé koupelnové galerky. Ale rozhodně jsou šikovným pomocníkem, zvlášť v malých koupelnách. Při otevření se tak i na omezeném prostoru můžete vidět opravdu ze všech stran, protože dvířka umožňují různorodé natočení. Vašemu pohledu tak nic neunikne,“ uvádí Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, tradičního českého výrobce koupelnového nábytku a dále doplňuje: „Zrcadlová galerka je vlastně skříňka, jejíž dvířka tvoří zrcadla. V kombinaci s vnitřním úložným prostorem se tak jedná o velmi praktické řešení.“

Omezení není ani v provedení dekorů, protože kromě klasické bílé lze vybírat i z široké škály barevných odstínů a sladit si tak zrcadlovou skříňku s ostatním koupelnovým nábytkem. Zrcadlové galerky s oboustrannými dvířky jsou k dostání v ceně od 10 290 Kč.

Zdroj a foto: www.drevojas.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *