Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Pro požitek ze sprchování

Relaxace, očista nebo povzbuzení – sprchování může být různorodé. Vždy je potřeba zaměřit se na výběr správné sprchy, která vám tento zážitek poskytne.  

Nejdůležitějším kritériem při výběru sprchy je její velikost a průtok. Ovlivňují nejen spotřebu vody, ale také požitek ze sprchování. Na trhu jsou dostupné různé varianty ručních sprch, které často doplňují vanovou baterii, nebo přímo sprch stropních nebo hlavových využívaných pro sprchové kouty. I když se při sprchování obecně spotřebuje méně vody než při koupání ve vaně, pří výběru ekonomické sprchové hlavici ušetříte vody ještě víc.

Úspora na prvním místě
Ruční sprcha GROHE Vitalio Start 110 byla navržena pro snadnou instalaci a dlouholeté potěšení ze sprchování. Omezovač průtoku GROHE Water Saving výrazně snižuje spotřebu vody, aniž by to bylo na úkor výkonu. Maximální průtok při tlaku 3 baru je 8,5 l/min. Díky menším tryskám to však na proudu vody nepoznáte, ten zůstává stejně silný jako obvykle. Pokud u vás doma kolísá tlak vody a neustále se vám při sprchování mění její teplota, přidejte ke sprše termostatickou baterii. Udrží zvolenou teplotu vody po celou dobu sprchování, takže není třeba trávit čas jejím opětovným nastavováním, čímž také ušetříte spotřebovanou vodu. Systém GROHE SmartControl představuje inovativní způsob ovládání sprchy, pomocí kterého můžete regulovat objem a teplotu tekoucí vody, ale také přepínat jednotlivé sprchové proudy nebo střídat mezi hlavovou a ruční sprchou. Díky tlačítku GROHE EcoButton dosáhnete plného průtoku vody pouhým stisknutím.

Sprcha pro relaxaci i masáž
Sprchování jako příjemný rituál je součástí koupelnové rutiny téměř každého z nás. Někdy potřebujeme jemnou sprchu, která připomíná vlahý letní déšť. Po vyčerpávajícím tréninku může být osvěžující silný proud, zatímco pohyblivý masážní režim může bez námahy snížit stres a napětí. S novou ruční sprchou GROHE Tempesta 110 si můžete dopřát vše. Pomocí intuitivního ovladače SmartSwitch jsou k dispozici až tři různé režimy proudu. Rain, který je stejně uklidňující jako jemný letní déšť, Jet pro dokonalou očistu a Massage pro povzbuzení těla a duše. Díky integrované technologii GROHE EcoJoy, která omezuje průtok vody a tím ji šetří, je GROHE Tempesta 110 šetrná k životnímu prostředí.

Instalace nové sprchy bez vrtání
V případě, že budujete novou koupelnu, zvažte, zda chcete mít sprchu řešenou podmítkovým systémem. Je ideální pro všechny, kteří chtějí dosáhnout čistého, minimalistického prostoru, ve kterém je dostatek místa, aniž je nějak omezena funkcionalita nebo komfort. Velmi snadná je také údržba takového sprchového koutu. Nemusíte ztrácet čas zdlouhavým hledáním kompatibilních produktů. Společnost GROHE nabízí předpřipravené soupravy, které obsahují hlavovou nebo ruční sprchu, pákovou nebo termostatickou baterii, nástěnný držák a dokonce univerzální podomítkové montážní těleso. Například podomítkový sprchový systém BauEdge je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí rekonstruovat koupelnu s omezeným rozpočtem.

Zdroj a foto: GROHE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *