Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

Form Factory Les Mills Day 2024: Úžasná fitness událost, která rozpoutala energii v Praze!

Form Factory Les Mills Day 2024 je za námi a zanechal za sebou vlnu nadšení a nezapomenutelných zážitků! CUBEX CENTRUM PRAHA se proměnilo ve fitness mekku, kterou navštívilo více než 750 návštěvníků, aby zažili jedinečnou atmosféru plnou energie a adrenalinu.

Celá sobota byla nabitá aktivitami, které nenechaly nikoho chladným. Na programu byly různé Les Mills lekce jako BODYPUMP, LES MILLS GRIT STRENGTH, BODYATTACK, BODYBALANCE, LES MILLS GRIT CARDIO, ukázka lekce LM SHAPES, BODYJAM, BODYCOMBAT a LES MILLS DANCE. Každý si mohl najít něco pro sebe a vyzkoušet si různé styly cvičení, které Les Mills nabízí.

Nešlo jen o cvičení! Akce byla doplněna o zajímavý doprovodný program v podobě seminářů a workshopů. Exkluzivní seminář BRAIN WE ARE a workshopy zaměřené na sportovní psychologii a mobilitu vedli odborníci jako Adam Šíma a Silvie Radiměřská. Návštěvníci tak měli možnost rozšířit své obzory a naučit se nové techniky nejen pro své tělo, ale i pro svou mysl.

Večer pak pokračoval skvělou afterparty s DJ a drinky, kde se všichni mohli uvolnit a oslavit úspěch této jedinečné akce.

Fitness elita z celé Evropy se sjela na tuto jedinečnou akci. Mezi hosty byli například Dorotka Baburin, master trainer Les Mills Nordic Billy Magg a Steve Tansey. Samozřejmě nechyběli ani oblíbení lektoři z české sítě Form Factory Fitness, kteří přinesli svou vášeň a energii do každé lekce.

Letošní 7. ročník byl podle mnoha návštěvníků jeden z nejkrásnějších a nejlepších. Úžasná atmosféra, skvělá organizace a široká škála aktivit mimo cvičení přispěly k tomu, že si každý přišel na své. Partneři akce jako Decathlon, Amazonia, Podravka Ajvar, LaserPlastic, MG, Loreal, Maybelline, EcoFlow, Samsung a InsideFit nabídli návštěvníkům krásné prezentace a aktivity, které mohli využívat po celý den.

„Bylo to naprosto úžasné! Atmosféra byla elektrizující, lektoři fantasticky motivovali a celý den jsem si užila na maximum,“ nadšeně sdělila jedna z účastnic. „Určitě přijdu i příští rok!“

Za celým eventem stojí Form Factory Fitness, které nabízí zmíněné Les Mills lekce i ve svém pravidelném rozvrhu. Pokud jste tuto jedinečnou událost nestihli, nezoufejte! Další ročník Form Factory Les Mills Day se bude konat zase příští rok. Nezapomeňte sledovat Form Factory Fitness, aby vám neunikl předprodej vstupenek a vy jste mohli zažít tuto úžasnou akci na vlastní kůži.

Zdroj a foto: Form Factory 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *