Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Tip na den otců: Darujte holení bez podráždění

Každou třetí červnovou neděli se po celém světě slaví Den otců. Letos svátek, který oslavuje naše táty, dědy a pradědy, kteří nás v dětství vyhazovali do vzduchu, když to máma neviděla, hráli s námi fotbal, radili nám s úkoly z matematiky a v dospělosti nás učili podélně parkovat, vychází na 16. 6. Nezapomeňte svému tátovi koupit pořádný dárek. Zaslouží si to.

Věnujte mu něco, co bude opravdu používat
Vyberte dárek, který po týdnu neskončí v šuplíku a máte u něj jistotu, že vašemu otci bude sedět. Věnujte mu šetrné oholení bez podráždění. K tomu, aby se muž, který byl v dětství vaším hrdinou, mohl pyšnit vousem válečníka, motorkáře i byznysmena, mladistvým strništěm či mocným plnovousem, mu stačí jediná věc a pár minut v koupelně.

Philips OneBlade Pro 360
Zastřihuje, tvaruje a holí jakkoliv dlouhé vousy a chlupy na těle. Snadněji než kdy dříve! Philips OneBlade Pro 360 uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Je vybaven revoluční technologií pro péči o pokožku tváře a bez rizika podráždění oholí vousy i ochlupení na těle. Jeho inovativní břit 360 kopíruje obrysy tváře a činí tak holení snadnější, rychlejší a pohodlnější než kdykoli předtím. Nabízí 14 úrovní délky díky nastavitelnému hřebenu a zajišťuje rovnoměrný a přesný střih, takže dokáže upravit jemné strniště i vytvarovat bradku či knír do dokonalého stylu.

Philips OneBlade Pro 360 si poradí s jakkoli hustými a dlouhými vousy a zároveň se pouhými několika tahy dostane i na jinak těžko dostupná místa. Systém dvojí ochrany a hladká povrchová úprava v kombinaci se zaoblenými hroty brání podráždění kůže a zarudnutí. Díky ergonomické rukojeti skvěle padne do dlaně, snadno se s ním manipuluje a stane se ozdobou koupelny. Stav baterie a další údaje se zobrazují na digitálním LED displeji. Kromě toho je vybaven také cestovním zámkem a pouzdrem, vydrží nabitý 120 minut a je vodotěsný. Jako věrný parťák může každého muže doprovázet vždy a všude.

Doporučená cena: 2 799,00 Kč*

*Cena se u různých prodejců může lišit.

Zdroj a foto: philips.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *