Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Uhaste během léta žízeň novinkou Fanta Orange Zero Cukru

Perfektní osvěžení, výrazná pomerančová příchuť a žádný cukr. Zní to jako ideální letní nápoj? Rozhodně ano! S novinkou nyní přichází společnost Coca-Cola a její oblíbená stálice mezi limonádami Fanta, která je nově na českém trhu k dispozici ve variantě Fanta Orange Zero Cukru, tedy s nulovým obsahem cukru.

K létu neodmyslitelně patří svěžest citrusů. Ať už v podobě vůní, kdy se většina z nás ráda halí do lehkých citrusových tónů, nebo po nich rádi sáhneme ve formě osvěžujícího drinku. Skvělé řešení nyní nabízí Fanta, která přichází s novinkou Fanta Orange Zero Cukru. V horkých letních dnech vás osvěží plná pomerančová chuť bez cukru.

Více pomerančů, více zábavy!
Šťavnatou pomerančovou chuť Fanta Orange není třeba nijak zvlášť představovat. Fanta je jednou z nejoblíbenějších ovocných limonád na světě a dopřáváme si ji už více než 80 let! Novinka Fanta Orange Zero Cukru je na českém trhu první stálou variantou bez obsahu cukru, která potěší své příznivce, a to nejen svou vůní, ale i lehkou jiskrou a jasnou barvou pomerančů.

Zdroj a foto: Coca-Cola

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *