Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Dokonalé propojení: Skiresort a Stezka v létě společně nabídnou kaskadéry, řemesla, dravce i parkour a dalších více než 15 atrakcí

Jednou z hlavních novinek letošního léta v Krkonoších je ojedinělá prosklená vyhlídka na vyhlídkové věži Stezky korunami stromů v Janských Lázních. Díky unikátní skleněné podlaze si mohou návštěvníci prohlédnout okolní přírodu z výšky 43 metrů přímo pod svýma nohama.

V průběhu léta pak budou moci obdivovat umění kaskadérů, mistrů slackline nebo historických řemeslníků, poznat život dravců, vyzkoušet si parkour či jógu nebo zažít stmívání nad Krkonošemi. V blízkém okolí mohou návštěvníci hor vyjet na hřebeny letními lanovkami SkiResortu, užít si dobrodružství na bobové dráze nebo v lanovém centru Monkey park v Peci pod Sněžkou. Celá lokalita mezi Janskými Lázněmi a Pecí pod Sněžkou nabízí na léto bohatý program a řadu atrakcí pro rodiny s dětmi a je jednoznačně jednou z nejatraktivnějších lokalit pro letošní letní dovolenou.

Od Janských Lázní až po Pec pod Sněžkou mohou lidé navštívit hned 15 míst, kde si užijí zábavu děti i dospělí. Na hřebeny mohou vyjet 3 letními lanovkami SkiResortu. Děti se mohou vyřádit v některém ze čtyř dětských parků, jako je například Kabinka na Černé hoře, Herní krajina Pecka, nebo Lemurie s obřími skluzavkami a trampolínami v Peci pod Sněžkou. „Kdo má rád adrenalin, může si na bobové dráze v Peci vyzkoušet rychlost až 40 km/h a to ve výšce 8 metrů nad zemí. V lanovém centru Monkey park, kousek od bobové dráhy a Lemurie, je zase lákadlem přejezd nad peckou přehradou,“ popisuje Jakub Janda, výkonný ředitel SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC a dodává: „Uvědomujeme si, že pro rodinu nabízíme hodně lákadel a zážitků, proto jsme pro ně připravili 4denní EnjoyCard, díky níž mohou ušetřit až 50 % na vstupném a jízdném. V ceně je i výLETNÍ autobus jezdící mezi Stezkou korunami stromů v Janských Lázních a Pecí pod Sněžkou. Lidem tak odpadnou starosti s parkováním i přejezdy.

Na Stezce korunami stromů v Janských Lázních se návštěvníci mohou těšit na nové zážitky prakticky každý den. Zvláště o víkendech je pro ně připraven bohatý program. Vše odstartuje oslava 7. narozenin stezky. „Letos jsme oslavu naplánovali na 7. 7., protože se to k 7. narozeninám doslova nabízelo. Chtěli jsme tuto oslavu pojmout zase trochu jinak. Po celou neděli máme na programu kaskadérskou show, možnost nejen vidět, ale i se naučit základy parkouru, tedy co nejefektivnější překonávání překážek na stanovené trase, chybět nebudou dřevosochaři, pro děti je připraven pohádkový program, vše doprovodí hudební vystoupení. Zkrátka hned začátek prázdnin začínáme ve velkém a věřím, že každý, kdo k nám zavítá, si najde to svoje,“ říká Zdeněk Pop, šéf marketingu Stezky korunami stromů Krkonoše.

V průběhu obou prázdninových měsíců budou moci lidé hned v osmi dnech poznat zblízka život dravců jako je například výr velký, sokol stěhovavý nebo poštolka obecná. Pětkrát si budou moci nejen vychutnat umění parkouristů, a také se něco z jejich umění naučit. Sedmkrát si vyzkouší některé ze starých řemesel, ať už košíkářství nebo výrobu provazů, svíček či mincí. „Na víkend 19. až 21. července jsme připravili zcela výjimečnou adrenalinovou akci, kdy na stezce budou předvádět své umění kaskadéři, kteří se podíleli na natáčení takových filmů jako je například Titanic nebo Zachraňte vojína Ryana. Nejenže předvedou své umění a budou vyprávět své příběhy, ale lidé si budou moci vyzkoušet i základní kaskadérské techniky a zažít tak něco ojedinělého,“ zve Zdeněk Pop. Vše doplňují unikátní dny, kdy lidé zažijí stmívání nad Krkonošemi v ojedinělé atmosféře se smyčcovým kvartetem z Trutnova Trutnoforte a sklenkou prossecca nebo si budou moci vyzkoušet ranní jógu a nechybí ani možnost komentovaných prohlídek z průvodce z KRNAP.

Více informací naleznete na facebookovém profilu nebo webových stránkách Stezky korunami stromů a SkiResortu .

Zdroj a foto: Stezka korunami stromů Krkonoše

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *