Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Značka Sence911 představuje spojení elegance, kvality a lásky k přírodě

Značka Sence911 se představuje ve světě módy jako synonymum elegance, kvality a lásky k přírodě. Symbol 911, který je součástí názvu značky, vychází z numerologie a představuje kombinaci životních čísel 9 a 11 na znamení spirituality, duchovního osvícení a posunu směrem k vyššímu vědomí.

Zakladatelky této značky přinášejí svůj jedinečný příběh, který se prolíná s výběrem přírodních materiálů a láskyplnou tvorbou, zahrnující nejen kvalitní materiály, ale také precizní řemeslnou práci. Sence911 se neustále snaží zdůraznit propojení s přírodou a udržitelný přístup k módnímu průmyslu v duchu „SLOW FASHION“.

Zakladatelky upřednostňují ve své tvorbě přírodní materiály, jako je len a satén, a zdůrazňují propojení s přírodou i prostřednictvím použití přírodních kamenů a perel. Tyto prvky nejsou jen ozdobou, ale mají také hlubší význam a přidávají oblečení značky Sence911 jedinečný šarm a eleganci. Modely jsou sestaveny do setů, které jsou kombinovatelné a ideální pro různé příležitosti.

Značka přináší do světa módy nové stylové kousky, díky kterým se každá žena bude cítit komfortně a elegantně. Mezi novými produkty najdeme například tričko CONNIE v oversized střihu s odnímatelným pštrosím peřím, které zdůrazňuje jemný střih a opticky zahalí siluetu. Tento unikátní kousek lze nosit volně nebo kombinovat se saténovou sukní KARLIE, čímž vznikne dokonalý outfit pro každý den.

Klíčové kousky pro tento rok
Značka Sence911 v této sezóně představuje romantické šaty LINA EXCLUSSIVE vyrobené z 100 % lněného materiálu, které jsou k dispozici v klasické bílé, černé nebo odstínech bílé – modré kombinaci (pásky). Tyto šaty jsou nezbytným kouskem pro každou ženu, která chce za každých okolností působit stylově a vkusně.

Kalia Mini Šaty: Elegantní a Pohodlné pro každou příležitost
Kalia mini šaty, jsou dokonalým spojením elegance a pohodlí. Tento model šatů je vyroben z elastického materiálu, který se přizpůsobí vaší postavě, zajišťující dokonalý střih a pohodlné nošení. Skořicová barva podhrne vaše opálení na dovolené.

Marsia Set: Elegantní a Variabilní kombinace
Úpletový set Marsia je ideální kombinací vesty a sukně, která je vyrobena z příjemného a lehkého materiálu v babypink kombinaci. Sukně je vybavena s elastickým pásem, což zajišťuje pohodlné nošení a skvělý střih. Marsia set lze nosit samostatně, tak i v kombinovat s našimi dalšími kousky například v kombinaci s Rossi tričkem.

Plavky DIA pro oslnivý vzhled u bazénu
Pro ty, kteří hledají plavky, které podtrhnou osobnost a styl, má značka Sence911 v nabídce bikiny DIA s vysokým pasem a detailem růže v pase. Model je k dispozici v barevných provedeních bílá, černá, červená a tmavohnědá a zaručuje dokonalý vzhled u bazénu nebo na pláži.

Nia Dress: Poetické vyjádření pro večerní eleganci
Pro dokonalou večerní eleganci představuje značka Sence911 šaty Nia Dress. Tyto hedvábné šaty kombinují luxusní top na jedno rameno s řasenou sukní po straně, čímž vytvářejí poetický a sofistikovaný vzhled. Tyto šaty zdůrazní vaši eleganci a zaručí, že nezapomenutelným způsobem zazáříte na každém večírku či společenské události. Šaty jsou v barevné kombinaci babypink, bordová nebo elegantní černé kombinaci.

O značce Sence911
Značka Sence911 vznikla v roce 2021 a specializuje se na slow fashion, která klade důraz na kvalitní a nadčasové kousky, a tím se snaží přispět k ochraně naší planety zodpovědným přístupem. Preferuje spolupráci s lokálními dodavateli a v případě nedostupnosti materiálů na Slovensku objednává v zahraničí v rámci EU. Značka se neustále vyvíjí a přináší inovativní designy, které oslovují moderní ženu, jež si váží kvality a jedinečnosti. Sence911 – pro ženy, které chtějí být elegantní a sebevědomé v každé situaci.

Zdroj a foto: www.sence911.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *