Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

České filmové trháky v červenci na FilmBoxu

Program FilmBox s potěšením oznamuje speciální červencový filmový maraton, během kterého nabídne výběr z nejlepších českých filmů. Připravte se na nezapomenutelné filmové večery plné emocí, humoru a napětí.

Středa 10. července: Dědictví aneb Kurvahošigutntág od 20:00
Oblíbená komedie Věry Chytilové s nezapomenutelným Bolkem Polívkou v hlavní roli Bohuše, který se ze dne na den stává dědicem velkého majetku a snaží se s novou situací vypořádat po svém.

Úterý 16. července: Bába z ledu od 17:50
Tento dojemný příběh o lásce a odpuštění připomíná, jak důležité je najít si svoje vlastní místo v životě. V hlavních rolích Zuzana Kronerová a Pavel Nový.

Pondělí 18. července: Nevinnost od 17:55
Dramatický příběh režírovaný Janem Hřebejkem vtáhne diváky do života úspěšného lékaře, jehož minulost nečekaně vyplouvá na povrch a ohrožuje vše, co dosud vybudoval.

Pondělí 22. července: Prvok, Šampón, Tečka a Karel od 20:00
Komedie Patrika Hartla o čtyřech kamarádech, kteří se rozhodnou splnit si svá dávná předsevzetí. Film plný humoru a životních pravd, který osloví každého diváka.

Středa 24. července: Dvojníci od 17:55
Zábavná komedie o záměně identit, kdy obyčejný muž zjistí, že má dvojníka žijícího naprosto odlišný život. Připravte se na řadu humorných situací a nečekaných zvratů. V hlavních rolích excelují Ondřej Sokol a Jakub Kohák.

Úterý 30. července: Teorie tygra od 17:50
Snímek v hlavní roli s Jiřím Bartoškou vypráví příběh muže, který se rozhodne vzít svůj život do vlastních rukou a postavit se za své štěstí. V dalších rolích mu skvěle sekundují Eliška Balzerová, Tatiana Dyková nebo Iva Janžurová.

Středa 31. července: Teroristka od 20:00
Napínavé drama s Ivou Janžurovou v hlavní roli učitelky v důchodu, která se postaví místnímu mafiánovi. Film stejně napínavý, jako plný humoru.

Připravte se na neopakovatelné filmové zážitky s FilmBoxem a užijte si léto plné těch nejlepších českých, ale také zahraničních filmů. Další novinky uváděné nejen na základní stanici FilmBox najdete na www.sledujfilmbox.cz, a to včetně online programu. Budeme rádi, když si i během léta vyhradíte chvilku na to, abyste se mohli podívat na vybraný film na jakémkoliv programu FilmBox.

Foto: archiv filmu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *