Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Dioptrické sluneční brýle: Must have pro milovníky módy a sportu

Každý, kdo nosí dioptrické brýle, během léta často řeší dilema, zda nasadit sluneční brýle, nebo vidět dál ostře se svými dioptrickými brýlemi. Ještě palčivější je toto téma u sportu. Sportovní dioptrické brýle představují ideální volbu pro všechny, kteří nemohou nosit kontaktní čočky, chtějí zachovat co nejostřejší vidění a naplno tak využít svůj sportovní potenciál. Pro inspiraci jsme zavítali do prestižní sítě butikových optik OpticLab, kde jsme objevili výběr  slunečních dioptrických brýlí, se kterými nemusíte dělat žádné kompromisy.

Pro každou sportovní aktivitu je vhodný jiný typ zatmavených barevných skel. Černá skla eliminují odlesky, zelená umocňují viditelnost detailů a modrá zvyšují barevný kontrast. Do sportovních dioptrických brýlí si v optikách OpticLab můžete vybrat barvu zatmavených skel dle vašich individuálních preferencí a sportu, kterému se věnujete nejraději.

Sluneční brýle 100% RYDELEY kombinují luxusní design černého rámu s vysokou funkčností. Zelená skla Grey Green Lens zlepšují viditelnost detailů a barev, což umožňuje rychleji rozpoznávat překážky a nerovnosti terénu při sportu. Texturované koncovky na stranicích zaručují, že brýle zůstanou na svém místě i při dynamickém pohybu. Jsou skvělé pro trail running, horskou cyklistiku i turistiku.

Sluneční brýle 100% RYDELEY – Soft Tact Black – Grey Green Lens, prodejní cena 3 099 Kč
Vydejte se na dobrodružství s bronzovými brýlemi 100% TYPE-S-Matte, které svým sofistikovným designem zaujmou v každé situaci. Stříbrná skla Silver Mirror eliminují odlesky a zajišťují ostré vidění i v rozličných světelných podmínkách. Jsou optimální volbou pro ty, kteří hledají eleganci a výkonnost v jednom. TYPE-S-Matte představují perfektní volbu jak na horské túry, tak při běhu nebo v rámci cyklistiky.

Sluneční brýle 100% TYPE-S – Matte Translucent Crystal Sepia – HiPER Silver Mirror Lens, prodejní cena 4 099 Kč
Tzv. model speed glasses v letošním roce ovládl světová přehlídková mola. Sluneční brýle 100% SPEEDCOUPE mají ergonomický tvar, který dokonale sedne na obličej a chrání oči nejen proti slunci ale i proti silnému větru. Spolu s dioptrickými čočkami jsou tak skvělým doplňkem zejména na běh, tenis nebo cyklistiku.

Sluneční brýle 100% SPEEDCOUPE – Matte Dark Havana – Smoke Lens, prodejní cena 3 699 Kč
Matný béžový rám je sofistikovaný, obzvlášť v moderním designu, který je natolik minimalistický, že se hodí pro jakoukoliv příležitost. Hnědé tónované vintage čočky modelu POC Know Himalayan Salt Translucent BSM poskytují ochranu očí před slunečními paprsky při procházce městem, hraní beachvolejbalu nebo jízdě na kole.

Sluneční brýle POC Know Himalayan Salt Translucent BSM, prodejní cena 3 199 Kč
Sportovní sluneční brýle POC Define jsou vynikající pro sportovní nadšence, kteří si nechtějí vybírat mezi sportovním výkonem a svým módním stylem. Řešení, které kombinuje lehký a odolný rám s částečnou absencí rámu v dolní oblasti brýlí, je speciálně navržen na celodenní stylové nošení. Hodí se na běh, fotbal nebo basketbal.

Sluneční brýle POC Define Axinite Brown Translucent BSM, prodejní cena 4 499 Kč
Sluneční brýle OAKLEY Clifden mají zcela neotřelý design a mimo běžné každodenní nošení po městě se hodí zejména pro různé vodní sporty. Skla PRIZM Deep Water Polarised filtrují odstíny modré a umocňují zelenou a červenou barvu. Jsou vhodné i na potápění do hlubších vod. Bez jakéhokoliv rozostření eliminují 99 % všech odlesků.

Sluneční brýle Oakley Clifden MttTrnBlue w/ PRIZMDpH2OPol, prodejní cena 6 899 Kč
Hranaté rámečky a elegantní kombinace matného černého rámu s modrými akcenty, dodávají slunečním brýlím Oakley Holbrook klasický a mírně funkční sportovní vzhled. Lehký a odolný rám je ideální na turistiku nebo celodenní procházky městem či po lese.

Sluneční brýle Oakley Holbrook TLD Blue Fade w/ Prizm Black, prodejní cena 4 899 Kč
OAKLEY Flak jsou díky měnitelným čočkám univerzálními a praktickými brýlemi do každých podmínek. Unikátní futuristický design hraje do karet všem, kteří si potrpí na současné trendy. Skla Prizm Black Polarized se stanou nepostradatelným doplňkem každého turisty i cyklisty. Blokují prudké světlo, čímž snižují oslnění a chrání oči před UV zářením.

Sluneční brýle Oakley Flak 2.0 XL Steel w/ Prizm Black Polarized, prodejní cena 6 199 Kč
Vynikněte v davu s brýlemi Oakley HSTN Matte Black, které zaujmou svým jedinečným hexagonálním tvarem a průhlednými detaily s černými akcenty. Brýle Oakley HexFrame nejsou jen módním doplňkem, ale šedé čočky zároveň chrání vaše oči před UV zářením. Ideální na běhání, jízdu na kole nebo procházky městem. Díky své odolnosti a lehkosti jsou správnou volbou právě pro dlouhé letní dny strávené venku.

Sluneční brýle Oakley HSTN Matte Black w/ Prizm Black Polarized, prodejní cena 5 899 Kč
Profesionálové v OpticLab, butikové optice s kolekcemi světoznámých značek, dokáží do slunečních brýlí vyrobit zatmavená dioptrická skla na míru dle individuálních potřeb zákazníka.

Zdroj a foto:​ www.opticlab.cz

Jeden myslel na “Dioptrické sluneční brýle: Must have pro milovníky módy a sportu

  • Tak bez brýlí bych na kolo raději ani nevyjela. Vyndávat si z oka mušku každých pár minut za to nestojí 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *