Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CestováníZábava

Plánujte prodloužené léto v Dubaji? Nenechte si ujít největší aquapark na světě – letos se do něj můžete dostat úplně zadarmo

Až do 12. září 2024 bude každá zpáteční letenka Emirates rezervovaná z Prahy do Dubaje s odletem do 3. října 2024 zahrnovat také celodenní vstupenku do Aquaventure – největšího aquaparku na světě.

Aquaventure Waterpark je jednou z nejoblíbenějších dubajských turistických atrakcí, která se pyšní více než 105 rekordními tobogány, atrakcemi a dalšími vodními zážitky. Celosvětově proslulý aquapark je určen všem návštěvníkům – od vyhledávačů adrenalinu mířících na skluzavku Leap of Faith, až po ty, kteří si chtějí opravdu odpočinout na kilometr dlouhé soukromé pláži Aquaventure s bílým pískem a tyrkysovou vodou.

Pro děti je tu největší dětská zóna na světě se 16 atrakcemi, a to včetně první dětské rallye dráhy na světě a skluzavky s tornádem.

Cestující společnosti Emirates mohou této speciální nabídky využít, pokud si od 22. srpna do 12. září 2024 zarezervují let do Dubaje v jakékoli kabinové třídě s odletem v období od 26. srpna do 3. října 2024. Bezplatná vstupenka do aquaparku Aquaventure opravňuje cestující k jednomu celodennímu vstupu během otevírací doby parku. Nabídku lze využít při rezervaci na webu emirates.com, v aplikaci Emirates App nebo prostřednictvím prodejních míst a call center společnosti Emirates či zúčastněných cestovních kanceláří.

V Dubaji však s Emirates můžete ušetřit i na mnoha dalších místech:
● My Emirates Pass: Zákazníci, kteří letí do Dubaje nebo přes Dubaj, mohou jednoduše předložit palubní vstupenku a platný doklad totožnosti ve stovkách maloobchodních, zábavních a gastronomických provozoven, stejně jako ve známých atrakcích a luxusních spa, a využít tak fantastických slev v celé Dubaji a SAE. Všechny nabídky programu My Emirates Pass jsou k dispozici zde: https://www.emirates.com/english/experience/my-emirates-pass/.

Skywards Partners: Členové oceňovaného věrnostního programu Emirates Skywards mohou získávat míle u našich partnerů po celém světě, jako jsou hotely, letecké společnosti, autopůjčovny, maloobchodní a bankovní služby. Tyto míle mohou členové utratit za odměny za letenky, upgrady nebo dokonce vstupenky na koncerty a sportovní akce. Více informací o programu Emirates Skywards najdete zde. Při pobytu v Dubaji můžete sbírat míle u našich partnerů po celém městě, jako jsou Dubai Mall, Arabian Adventures, Emirates Holidays a další. https://www.emirates.com/english/skywards/

Více informací najdete na: https://www.emirates.com/uk/english/special-offers/aquaventure-waterpark/

Zdroj a foto: Emirates

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *