Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Zrádci: Představujeme druhou dvanáctku. Nechybí Bezděková, Tuna ani Qaša!

Televize Prima navazuje na své úspěšné formáty a už 22. září přinese divákům zcela unikátní reality hru Zrádci, která trhala rekordy sledovanosti v mnoha zemích po celém světě. Zrádce bude moderovat Vojtěch Kotek, kterého diváci poznají ve zcela jiné roli, než v jaké ho doposud měli možnost vidět.

Zrádci jsou v současné době nejúspěšnějším novým formátem, který je postupně uváděn na většině světových trhů. Základním princem pořadu je zábavná hra Městečko Palermo usíná, která se dočkala velké obliby a je dominantní zábavou prázdnin. Princip hry je jednoduchý – skupiny soutěžících plní denní úkoly, ale zásadní je, že každou noc skupina zrádců jednoho z účastníků ze hry vyloučí. Zbylí účastníci mají možnost hlasováním domnělého zrádce odhalit a toho ze hry vyloučit. Celou dobu divák sleduje klasickou a vlastně i oblíbenou zápletku – kdo vyhraje? Dobro, nebo zlo? Věrní, nebo zrádci?

Divák sleduje strhující detektivku, ve které on na rozdíl od aktérů ví, kdo je zrádce. Díky vybraným soutěžícím se jedná o skvostnou psychologickou hru. Obrovskou přidanou hodnotou je lokalita, kde se Zrádci natáčeli, tedy nádherný hrad Křivoklát.

Zrádce pak moderuje skvělý herec Vojtěch Kotek, kterého diváci uvidí ve zcela jiné roli, a velmi je tím překvapí. „Ta show je prostě boží! Líbí se mi celý ten set-up, takže se těším a jsem zvědavý, co se vlastně stane. Je to hra, kterou tam ty lidi musí hrát. Musí ji hrát dobře a musí být chytří na to, aby ji hráli dobře. Mě strašně baví se koukat na chytré lidi, jak něco hrají, takže je to velmi vzrušující,“ říká moderátor Vojtěch Kotek.

Do hry Zrádci míří i herečka a přítelkyně Jana Kopečného Věra Vodičková! „Mou velkou slabinou je to, že nepoznám, když mi někdo lže. Navíc dokážu být občas hodně paranoidní, takže pokud budu ve hře mezi věrnými, obávám se, že budu mít velmi těžký spánek,“ prozradila na sebe Věra.

Choreografka a profesionální tanečnice, to je Leona Kvasnicová alias Qaša! Qaša je velmi zvídavý člověk, ráda zkouší nové věci a lhaní pro ni není překážka! „Když chci, tak umím lhát tak, že to nikdo nepozná.“

Mezi hráče zavítá také Míra Konopásek! Míru do hry přihlásila přítelkyně jeho bratra. „Prý jsem na to vhodný a všichni soutěžící budou odcházet s brekem… Tak nevím, co tím mysleli.“

Herečka, terapeutka, moderátorka a kartářka, to je Marie Fasarová! „Jak vykládám karty, tak se naciťuji na různé lidské povahy a zajímá mě, jestli to dokážu i v jiném prostředí, než je moje teritorium,“ zmínila Marie.

Seznamte se s Lucasem! Lucas se hry nemůže dočkat. „Myslím si, že ta hra bude mít pořádný grády! Když jsem zjistil, o co jde, tak mě to hrozně zaujalo. Hned jsem si ji chtěl zkusit zahrát a rozhodně ji chci vyhrát.“

Do Zrádců míří také Andrea Bezděková! „V téhle hře si teprve člověk otestuje, jak dobrý lhář vlastně je. Já když vědomě lžu a jde do tuhého, tak mi začínají cukat koutky. Na tom musím ještě zapracovat,“ prozradila Andrea.

Představujeme vám Alenu Hamáčkovou! „Do toho, co neznám, jdu po hlavě. I proto jsem se sem přihlásila. Je to něco, co neznám – být zrádcem. Těším se na to,“ prozradila nám Alena.

Ve hře Zrádci nebude chybět ani youtuber Daniel známý jako Gogo! Daniel má strategii jasnou. „Získám si co nejvíce lidí na svoji stranu a budu místy nepředvídatelný, ale zase ne tak, aby to vzbudilo pochybnosti o mojí osobě.“

Odhalujeme vám dalšího hráče, kterým je Jiří Filip! Jiří miluje výzvy a tajemno. „Tohle je podle mne první reality hra, která jde do hlubin tajemství a překvapení. Není prvoplánová a není to jen o tom, že vás sledují kamery a čekají, co uděláte.“

Seznamte se s Katkou Mrkvičkovou! „Ve hře tohohle typu se taktika musí strašně rychle měnit. Těch věcí je tolik, že člověk musí reagovat na měnící se prostředí velmi rychle. Musím vydržet to tempo a reagovat dobře,“ prozradila Katka.

Předposledním hráčem, který míří do hry, je Honza! Honza je velmi otevřený člověk, akorát se nechá lehce vyprovokovat. „Na hře mě nejvíce láká to vzrůšo, je to hrozně zajímavá hra. Navíc hra Městečko Palermo byla jedna z mých nejoblíbenějších,“ řekl.

Představujeme vám posledního hráče, jímž je reportér a novinář Jan Tuna, ve hře přezdívaný Tuňák. „Když jsem viděl zahraniční verzi, úplně mě to vtáhlo do děje. Má to něco tak tajemného, sexy. Tohle je částečně také reality show, ale spíše strategická hra a v životě by mě nenapadlo, že mě to může takhle dostat,“ popsal hru Tuňák.

Zdroj a foto: TV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *