Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíZábava

V lednu proběhne Nova festival chutí. Nejlepší české restaurace a populární televizní hvězdy pod jednou střechou

Nezapomenutelný gurmánský zážitek plný těch nejlepších chutí. Dvacet skvělých restaurací a šéfkuchařů z celé České republiky. Zábavné kuchařské souboje, zajímavé rozhovory a hvězdy seriálů, reality show a dalších oblíbených pořadů. To vše pod jednou střechou. TV Nova ve spolupráci se společností Bestsport, a.s. připravuje druhý ročník největšího zimního food festivalu v Česku. Jeho návštěvníci se pobaví a hlavně ochutnají speciální menu sestavené špičkovými šéfkuchaři a ve společnosti hvězd známých z televizní obrazovky. Nova festival chutí se uskuteční o víkendu 18. a 19. ledna 2025 v hale O2 universum v Praze.  Ode dneška lze zakoupit vstupenky přes sítě Ticketmaster a Ticketportal.

„Kulinářské pořady mají neodmyslitelné místo v programu TV Nova. I díky nim se gastro scéna v České republice výrazně vyvinula. Výborné podniky vyrostly po celé republice a my chceme našim divákům nabídnout unikátní příležitost ochutnat jídla známých kuchařů a zprostředkovat setkání s tvářemi z obrazovky pod jednou střechou,“ vysvětluje Jakub Strýček, ředitel marketingu TV Nova. 

To nejlepší ze své nabídky lidem na Nova festivalu chutí připraví celkem dvacet restaurací: Eska, SaSaZu, Grandrestaurant Pupp, Dejvická 34, Mlýnec, Molo, V Zátiší, U Sapíků, Aromi, Kampa Park, Červený Jelen, SilQ, Mace, Cukrář Skála a nově také Chateau Mcely, Ginger a Fred, Bricks a cukrářka Helena Fléglová, zakladatelka HF Pastry Academy. Kuchařské souboje budou moderovat Kristina Kloubková a Roman Staša. Vaření na pódiu se zúčastní i kuchařské megastar Radek Kašpárek, Přemek Forejt a Jan Punčochář. Svou účast potvrdili a ochutnávat jídla přijdou Zlata Adamovská, Petr Štěpánek, Tereza Brodská, Milena Steinmasslová, Vašek Matějovský, Milan Peroutka, Viktorie „Belladonna“ Mertová“, Veronika Petruchová, Rebecca Diatilová a soutěžící kuchaři z Hell’s Kitchen Česko.

Letos v lednu první ročník gastro akce pořádané TV Nova a společností Bestsport, a.s. navštívilo více než dvanáct tisíc lidí. Pořadatelé by chtěli, aby plánovaná akce byla pro její návštěvníky ještě příjemnější. „Na základě zkušeností z minulého ročníku jsme se zaměřili na to, aby návštěvníci měli co nejpohodlnější zážitek. Přidáme více vstupních bran a pokladen, aby se předešlo frontám, a posílíme také aktivity pro děti, protože chceme, aby se akce stala ideálním programem pro celou rodinu. O2 universum je dokonalý multifunkční prostor pro pořádání takto velkých akcí, a my jsme připraveni vytvořit prostředí, kde se lidé budou bavit, inspirovat a užívat si to nejlepší jídlo od těch nejlepších českých kuchařů uprostřed zimy pod jednou střechou,“ láká na akci Robert Schaffer, ředitel společnosti Bestsport, a.s.

V O2 universu vyroste restaurace oceněná třemi michelinskými hvězdami Alain Ducasse at The Dorchester, která se vyznačuje elegantní současnou francouzskou haute kuchyní s výraznými čerstvými chutěmi, provedenou s lehkým a překvapivým nádechem – odrážejícím její londýnskou polohu.

Partnerem akce je Coca-Cola, která touto spoluprací akcentuje důležitost propojování vynikajících nápojů a chutných jídel s nezapomenutelnými zážitky. Plynule také navazuje na spolupráci s vítězi a účastníky pořadu MasterChef. Na festivalu budou moci návštěvníci zažít výjimečné gastronomické dobrodružství, když si k vynikajícímu jídlu dopřejí osvěžující nápoje z portfolia The Coca-Cola Company.

Škoda Auto se na festivalu opět představí jako e-Mobility partner. Na několika stanovištích budou vystaveny elektrické vozy Škoda, které si budou moci návštěvníci na místě prohlédnout zblízka. Moderátorka Inna Puhajková bude zpovídat VIP hosty na téma gastro turistika a cestování za skvělým jídlem. Dopravu VIP hostů zajistí elektrifikovaný Škoda limousine service.

ETA – česká značka kompletního vybavení domácnosti se s radostí stává dalším partnerem Festivalu chutí. Propojení kuchyňských spotřebičů s hojností chutí, inspirativních nápadů a osobního kulinářského zážitku, to je to, co tuto značku oslovilo. Festival i výrobky Ety totiž spojuje špičková úroveň a moderní gastro design.

Zdroj a foto: https://tv.nova.cz/festivalchuti

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *