Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Šestý ročník veletrhu a přehlídky čisté mobility e-SALON se blíží. Těšte se na technologické skvělé novinky i spoustu zábavy.

Zajímají vás novinky ze světa automobilismu? Šestý ročník e-SALONu bude plný premiér nových vozů na největší ploše ve své v historii. Vydejte se za technologiemi i odpočinkem na Výstaviště v pražských Letňanech už na začátku listopadu.

Na nejrozlehlejší ploše v porovnání se všemi předchozími ročníky se představí horké automobilové novinky, jako například Audi Q6 e-tron, Renault 5 E-tech, Mitsubishi Outlander 4×4, SsangYong Tores EV X nebo Tesla Cybertruck. Veletrh nabídne účast největšího počtu světových značek osobních, užitkových i nákladních vozů ve své historii.

Pořadatelská společnost ABF ve spolupráci s mediálním partnerem FTV Prima a jejím pořadem Autosalon, pro návštěvníky chystají multismyslovou výstavu toho nejlepšího, co nabízejí moderní technologie. Šestý ročník e-SALONu se bude konat ve dnech 7.–10. listopadu 2024 na výstavišti PVA EXPO Praha Letňany.

Úvodní den, 7. listopad, bude patřit médiím a odborníkům, pro širokou veřejnost se veletrh otevře 8. listopadu. Potrvá do neděle 10. listopadu. Návštěvníci se mohou těšit na všechny důležité hráče na poli čisté mobility. Namátkou mohu zmínit značky Škoda, Volkswagen, Hyundai, Opel, Renault, Cupra, Dacia, Ford nebo MG. Ale bude jich mnohem víc, včetně nových značek jako BYD, Nio, Dongfeng nebo Voyah,“ shrnuje ředitelka veletrhu Jana Nosálová.

Výstavní premiéru bude mít v Letňanech luxusní značka Alpine. Mezi největší lákadla budou patřit vozy ALPINE A290, Kia EV3, Audi Q6 e-tron, Volvo EX30, Tesla Cybertruck, Renault 5 E-tech, Hyundai IONIQ 5N, Mitsubishi Outlander 4×4, Opel Frontera, Volkswageny ID.7 Tourer, ID.3 FL, ID.Buzz long a ID.Buzz GTX a další. „Hala 5 bude patřit historicky největší expozici nákladních vozů. Prezentovat se tam budou značky Daimler (Mercedes Benz), Volvo, Renault, Tatra, Nextem, Eurogreen, IVECO a další. Co se týče komunálních a užitkových aut, zmínit mohu účast značek Univer Mobility, Alfa Profi, TPCI, Eco Cars nebo Profigrass,“ říká Jana Nosálová.

Nejnovější osobní vozy s alternativními pohony najdou útočiště v moderních halách 3, 4 a 2D. V hale 2 se budou prezentovat všechny exponáty a technologie spojené s elektromobilitou a firmy z oblasti e-TECHNOLOGY. Hala 1 bude patřit oblíbeným testovacím jízdám s desítkami vozů, které se na e-SALONu 2024 představí. Tím je tato výstava unikátní. Partnery testovacích jízd budou společnosti CAR MNGMT a Voltdrive.

Mediálním partnerem e-SALONu je také letos mediální společnost FTV Prima.  „Stejně jako každý rok přinášíme divákům informace o tom nejnovějším v oblasti čisté mobility,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf agentury SOLOOTIONS.

Foto: TV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *