Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Hodinová manželka není jen pro staré mládence. Vypomůže i mladým rodinám

Vedle hodinového manžela poskytuje své služby na trhu i hodinová manželka. Pomůže mužům, kteří doma postrádají ženskou ruku, ale i ženám, které jsou časově vytížené nebo vyžadují určitý komfort. Hodinová manželka uklidí, vypere, vyžehlí, nakoupí, uvaří, postará se o děti a o domácí mazlíčky.

Pojem hodinový manžel je dnes běžně používaný a zná ho téměř každý. Zastane veškeré práce spojené s provozem a údržbou domu a zahrady, zvládne se však postarat třeba i o auto. Bylo jen otázkou času, kdy na trh vstoupí i hodinová manželka. Poptávka je velká nejen ze strany svobodných mužů, kterým chybí ženská ruka v domácnosti, ale i ze strany rodin, které jsou časově vytížené nebo jen vyžadují určitý komfort. Na rozdíl od hodinových manželů se hodinové manželky nevěnují kutilským a řemeslným pracím, nýbrž především úklidu a chodu domácnosti. Uklidí vám jednorázově či pravidelně, vysají a vytřou podlahu, umyjí okna, koupelnu a kuchyň. Vedle mužů i mnoho žen ocení pomoc s praním a především žehlením, které je nejméně oblíbená domácí práce snad většiny žen.

Nabídka nekončí u úklidu
Hodinová manželka toho má v repertoáru však mnohem více. Kromě úklidu zvládne nakoupit a uvařit podle vašeho přání. A co by to bylo za manželku, kdyby se nepostarala o děti. Vyzvedne je ze školy, napíše s nimi úkoly, pohraje si s nimi. Vedle dětí se postará i o domácí mazlíčky. Kde takovou superženu najít? S firmami, poskytujícími hodinového manžela, se doslova roztrhl pytel. O hodinových manželkách se to zatím říci nedá. Velmi širokou nabídku lze však najít na Robeetu. „Prakticky celý život jsem byla žena v domácnosti. Vždy mě moc bavilo uklízet, vařit, starat se o děti a zvířátka. Moje děti ale odrostly a neměla jsem se už o koho starat. Pak přišel ten nápad, že bych mohla dostávat zaplaceno za to, co mě baví. Nechtěla jsem ale pracovat v cizí firmě nebo si zakládat vlastní webové stránky, protože tomu nerozumím. Profil na Robeetu pro mě byla skvělá volba, zakázky se mi jen hrnou a já nemám žádnou práci s plánováním, protože se mi vše samo zapíše do kalendáře,“ říká Marcela, která nabízí své služby na Robeetu už půl roku.

Zdroj: Robeeto

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *