Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Soutěž

SOUTĚŽ: Vyhrajte 3x balíček od SAZKAmobilu!

SOUTĚŽ UKONČENA!!! Balíčky vyhrávají Alena L., Praha; Petr Č., Kladno; Zdena R., Praha. GRATULUJEME!!

Ve spolupráci s největším virtuálním operátorem SAZKAmobil jsme pro vás připravili soutěž o 3 balíčky s elektronikou. Těšit se můžete na powerbanku, pouzdro na tablet, SIM kartu SAZKAmobil s kreditem 150 Kč, a další drobnosti k tomu.

Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobil

Rodiče dětem na základní škole zatím stále nejraději kupují předplacené karty. Mají tak dětské výdaje lépe pod kontrolou. „Z našeho průzkumu vyplývá, že nákup prvního mobilu je nejčastěji spojován s nástupem dítěte na základní školu, nejpozději pak ve druhé třídě. Hlavním důvodem je bezpochyby starost rodičů o bezpečnost dětí a možnost okamžité kontroly. Rozhoduje tedy zejména to, nakolik je dítě samostatné, zda si ho rodiče ve škole vyzvedávají nebo zda chodí ze školy a kroužků bez doprovodu rodičů,“ upřesňuje Jan Schmiedhammer, ředitel mobilního operátora SAZKAmobil.

SAZKAmobil vznikl v roce 2014. Nabízí předplacené služby s odměnami za dobití, paušální tarify i unikátní loterii SAZKAmobil šance. V současnosti má více než 200 000 spokojených zákazníků a je tak největším virtuálním operátorem v ČR. Dle srovnání ČTÚ z roku 2016 je SAZKAmobil zároveň nejférovějším operátorem na trhu.

V čem je operátor SAZKAmobil jedinečný?
a) Nabízí předplacenou kartu, tzv. kredit
b) Klienti mohou hrát o jackpot SAZKAmobil šance
c) Dobíjí kredit pouze online cestou

Správné odpovědi zasílejte na email: soutez@tojesenzace.cz, předmět: SOUTĚŽ SAZKA

Nápovědu naleznete na: www.sazkamobil.cz

Hrajeme do 18.2.2018. Vyhrává 200., 300. a 400. odpověď. Výherce informujeme emailem. Nezapomeňte uvést celé jméno a adresu, kam by měla být případná výhra zaslána. Přejeme hodně štěstí!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *