Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Celebrity

Hory ve stylu Anděla na horách? Mrkněte, jak si retro víkend užila bloggerka Nikol Moravcová

Na retro zájezd do Tater vyrazila Nikol Moravcová se svým snoubencem. Bloggerka miluje hory, a tak si stylové zakončení zimní sezóny nenechala ujít. Nechyběla Zotavovna Morava, ranní budíček, speciální rekreační vlak nebo retro oblečení kulturní referenti. Nikol v Tatrách oslavila se svým partnerem i první výročí vztahu.

„Naše první výročí s Karolem bylo strašně romantické. Vyjeli jsme do jeho rodné země na retro akci Českých drah ve stylu Anděla na horách a musím říct, že jsme si to fakt užili. Ve speciálně upraveném retro vlaku jsme měli vlastní kupé a přes noc se v jídelním voze dokonce promítal legendární film s Jaroslavem Marvanem. A to víkend teprve začínal,“ řekla bloggerka Nikol, která miluje hory, lyžování i snowboarding a oslavu výročí spojila i se zakončením zimní sezóny v Tatrách.

„Vůbec poprvé jsem byla na Lomnickém štítu, kde jsme díky inverzi měli nádherný výhled do krajiny. A samozřejmě nechyběl Tatranský čaj na každé zastávce. A užili jsme si i poslední sníh, sjezdovku jsme sjeli na lyžích i snowboardu,“ dodala. Stejně jako ve filmu Anděl na horách i Nikol navštívila legendární Zotavovnu Morava, absolvovala ranní budíček a seznamovací večírek i celodenní program s retro oblečenými kulturními referenty.

Užila si také výlet na Hrebienok nebo sáňkování. Nyní už je jaro a Nikol se připravuje na důležitý okamžik v životě. V létě se totiž za svého slovenského snoubence, kterého poznala na seznamce, provdá.

Foto: archiv Nikol Moravcové

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *