Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Milovníci zmrzliny jásají: V Praze otevřeli nový Zmrzlinový salon Crème de la Crème!

Řemeslná zmrzlinárna Crème de la Crème se rozšířila o další pobočku na Národní třídě v Praze. Nový zmrzlinový salon nabízí větší prostor, a především rozšířenou nabídku, která je nejširší v Praze. Zákazníci mohou volit mezi 40 druhy zmrzlin, sorbetů či veganských nebo dokonce bezcukrových variant. Specialitami Zmrzlinového salonu budou čokovod se stále proudící hořkou čokoládou, na místě ručně pečené zmrzlinové kornoutky a malá řemeslná laboratoř, kde bude možné vidět často pana Zmrzlinku přímo v akci.

Nový Zmrzlinový salon Crème de la Crème se nachází na Národní 23 v Praze a svým zákazníkům nabízí doslova sladký zážitek. Prostornější zmrzlinárna nabízí 40 druhů zmrzlin, a vedle těch klasických smetanových také sorbety, veganské neovocné zmrzliny či variace bez cukru. Každý měsíc nebudou chybět nové speciální edice ze sezónních nebo i luxusních surovin. Pochutnat si tak bude časem možné například i na šafránové či lanýžové zmrzlině. Aktuálně lze vyzkoušet sladkou pochoutku z irského Baileys.

V řemeslné laboratoři, která se nachází přímo u vitríny, sám „pan zmrzlinka“ Honza Hochsteiger vyrábí speciální zmrzliny, experimenty, ale občas i běžnou produkci, jež se v salonu prodává. Honza k tomu sám říká: „Já osobně zastávám názor, že zmrzlinář má být co nejblíže lidem a svým zákazníkům, a proto bude přímo u vitríny v provozu starý zmrzlinový stroj Carpigiani z šedesátých let, na kterém budu pravidelně ručně vyrábět své řemeslné zmrzliny.“ Přímo na místě a ručně se budou péct také speciální zmrzlinové kornoutky.

Další specialitou Zmrzlinového salonu je tempírka čokolády – takový malý čokovod s neustále proudící hořkou čokoládou. Tou si může nechat polít každý zákazník svoji porci zmrzliny, nebo dozdobit pohár. Zmrzlinový „guru“ Honza Hochsteiger k tomu dodává: „Čokovod jsem viděl na pár místech v Itálii a doslova mě to fascinovalo. Proto jsem se rozhodl jej do nové provozovny pořídit. Věřím, že se stane pro naše zákazníky příjemným zpestřením.“

Nová provozovna dokáže potěšit i ty, kteří zmrzlině tolik neholdují. V nabídce jsou zde dorty a dezerty z dílny vynikajícího cukráře Danielle Combi z La Bottegy a do budoucna se počítá i s přípravou sladkých a slaných palačinek, toustů, sendvičů a snídaní.

Přijďte se podívat do zmrzlinového ráje, který je otevřen každý den od 11 do 23 hodin na Národní 23, Praha 1.

Zdroj: www.cremecreme.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *