Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZe života

Značka BAYBY podpořila rodinu malých čtyřčat

Letos v červnu se v pražském Motole narodila zdravá čtyřčata. Naposledy se u nás čtyřčata narodila před patnácti lety. Na tři holky (Anežku, Moniku, Kláru) a jednoho kluka (Ondřeje) se doma těšil také tříletý bratr Vojtěch. Značka BAYBY nechyběla u pomoci mladé rodině a podpořila maminku dvěma šikovnými pomocníky – Multifunkčním ohřívačem 4 v 1 BAYBY BBW 2020, který zároveň zvládne sterilizaci kojeneckých lahví či doplňků a lze v něm i uvařit například zeleninu na páře a také Digitální video chůvičkou BAYBY BBM 7020. Obě praktické pomůcky se jistě budou mamince Heleně hodit.

Kdykoliv do rodiny přibude nový člen, je to radost. Nicméně péče o čtyři miminka najednou dá rodičům Heleně a Josefovi jistě také zabrat. Čtyřčata nejsou prvními dětmi, které mladí rodiče mají, péči o miminko si mohli „vyzkoušet“ na starším synovi Vojtěchovi, kterému jsou tři roky.

Podporu čtyřčat organizovala značka Happy Baby, která od svých klientů získala pro mladou rodinu produkty v hodnotě 100.000 Kč. Za značku BAYBY se jednalo o dva velice užitečné produkty – Multifunkční ohřívač 4 v 1 BAYBY BBW 2020, který zvládne také sterilizaci kojeneckých lahví i doplňků, ale také například uvařit první zeleninu na páře a Digitální video chůvičku BAYBY BBM 7020, díky které bude mít maminka o svých dětech dokonalý přehled i když bude třeba ve vedlejší místnosti.

Rodiče mají z podpory, která se kolem jejich čtyřčat objevila, velkou radost. Přece jen mít hned čtyři miminka najednou a ještě tříletého syna k tomu, není jen tak. Vždy jsem si přála početnou rodinu, takže jsem velmi ráda, že nám bylo dopřáno hned čtyřnásobné štěstí“, vysvětluje mladá maminka Helena a dodává: „Samozřejmě nás napadaly i obavy, jak to všechno zvládneme, ale zvedla se obrovská vlna podpory, jsem z toho dojatá i v šoku. Moc děkujeme.“

Od roku 1950 se jedná o dvaadvacátá čtyřčata, která se v České republice narodila.

Zdroj: www.fastcr.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *