Zažijte (si) belgickou kuchyni na nových kurzech v Chefparade

14. října můžete v Chefparade ochutnat a naučit se hlavní recepty ne příliš známé belgické kuchyně. Jediným kurzem provede jeho účastníky belgický šéfkuchař Sebastien Hayot, který jednak ukáže a naučí, jak na některé belgické speciality a k tomu povypráví o téhle dosud ne tak známé kuchyni. A pokud se vám tento termín nehodí, ale belgická kuchyně vás láká, od listopadu pak bude ve stálé nabídce největší školy vaření Chefparade pod vedením českých kuchařů.

Waffle, hranolky, pralinky – to je belgická kuchyně, jakou si v Chefparade NEvyzkoušíte:-) Na kurzu se totiž nebudou vařit turistická klišé, ale budete mít možnost ochutnat, jak dokázali Belgičané spojit francouzské, holandské a německé vlivy a vytvořit něco, co jinde na světě neochutnáte.

Kurz belgické kuchyně proběhne 14. října od 11.00 v holešovickém studiu Chefparade a  provede jím belgický šéfkuchař Sebastien Hayot. Ten působí v bruselské škole vaření Mmmmh, kde se soustředí především na belgickou kuchyni a na vaření s pivem. To se bude hodit, protože partnerem kurzu je Stella Artois, se kterou se bude i vařit. Na menu jsou:

  • Krevety na rajčatech s bylinkami a bramborovými chipsy
  • Mušle na Stelle Artois s křupavou zeleninou, smetanou a máslovou omáčkou
  • Vol-au-vent
  • Pain perdu au speculoos

Kurz má kapacitu 12 míst, proběhne v angličtině, stojí 2490 Kč a rezervovat si na něj místo můžete zde: https://www.chefparade.cz/kurz/kurz-belgicke-kuchyne-se-stellou-artois/2018-10-14/11:00/.

A pokud budete mít na Belgii chuť kdykoliv jindy, sledujte nabídku kurzů Chefparade, protože od listopadu budou kurzy belgické kuchyně ve stálé nabídce pravidelně už pod vedením českých kuchařů-lektorů (které zaučil Sebastien Hayot;). Jejich termíny zveřejní Chefparade v průběhu října.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.